Boek | Het Muizenhuis

Op mijn Voorleeslijstje mag zeker niet de Muizenhuis serie ontbreken. Wat een geweldige prentenboeken heeft Karina Schaapman gemaakt. Al vanaf deel 1 is zoonlief helemaal verliefd op de kleine muisjes Sam en Julia. Op nummer 7 staan dan ook alle delen van Het Muizenhuis!

De Muizenhuis boeken zijn geboren in een echt Muizenhuis. Het huis bestaat namelijk echt. Karina maakte met eindeloos geduld alle kamertjes in het huis waar Sam en Julia met hun families wonen. Hier beleven ze alle avonturen die in de boeken van Het Muizenhuis terug komen. Alle favoriete karakters en belangrijkste figuren ontdek je in dit huis.

9200000021947287_3
Door de kamertjes te fotograferen ontstaat een prachtig beeld verhaal waarin je samen met Sam en Julia op onderzoek uitgaat en avonturen gaat beleven. Door alle details in de foto’s blijf je kijken. Elke keer zie je weer iets anders. Het is prachtig afgewerkt en je fantasie zal op hol slaan.

9200000021947287

De verhaaltjes zijn lief en helder geschreven. De vriendschap van de verlegen Sam en de expressieve Julia zorgt ervoor dat je meegezogen wordt in het verhaal.

Lezen dus!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: