Boek | Vet man zo’n Baby

‘In 100 dagen weer je oude lichaam terug’ staat er in grote letters op de cover van het boek ‘Vet man zo’n baby’. Een hele uitdaging lijkt mij. Maar eentje die tv-presentatrice en mama van dochter Bardot Regina Romeijn en personal trainer Guy van der Reijden te lijf gingen met Guy’s succesmethode.

Vet man zo’n baby’ is een persoonlijk verhaal van tv-presentatrice Regina Romeijn. Ze vertelt hoe het haar is gelukt om in 100 dagen weer een slank, gezond en superfit te worden. Dit krijgt ze echter niet in haar eentje voor elkaar. Hulp komt van personal trainer Guy van der Reijden. Samen zetten ze een stap-voor-stapfitnessconcept in elkaar die elke mama haar nieuwe-oude figuur terug doet krijgen.

Boek 'Vet man zo'n Baby

Wat het boek anders en leuker maakt dan alle andere ‘terug in je oude lijf’ boeken is dat het boek van Romeijn en Van der Reijden niet alleen vol praktische tips staat, maar ook het persoonlijke verhaal vertelt van een kersverse mama (Romeijn) die er tijdens de zwangerschap 24 kilo bij kreeg en dit op een leuke manier weer kwijt wil raken. Met in het oog houden dat deze nieuwbakken mama naast een nieuw lijf ook een nieuw leven in is gestapt. Een andere manier van trainen is dus vereist.

Guy van der Reijden begrijpt dat het trainen draait om de balans tussen leefbaar en effectief. Dat elke persoon anders in z’n vel zit. Met het boek ‘Vet man zo’n baby’ leert hij je hoe je de juiste mind-set moet krijgen om te kunnen afvallen. Daarnaast biedt hij effectieve voedings- en trainingsschema’s.

Boek 'Vet man zo'n Baby

Hier op de redactie zijn we vooral blij te horen dat ook bekende mensen kampen met een gevecht om weer het oude lijf terug te krijgen. Samen met de vormgeefster hebben ik dan ook de tanden gezet in het schema van Guy. Beiden zijn we dit jaar bevallen (ik begin maart en vormgeefster Geeske midden april) en kunnen wel wat in shape gebruiken. Het duurde even voor we resultaat zagen. Eerlijk is eerlijk, je moet wel realistisch blijven. Maar na een aantal weken was het toch duidelijk dat we ons ‘beter’ begonnen te voelen. Even doorzetten resulteerde na (bijna) 100 dagen dagen in ons ‘nieuwe-oude-lijf’. Oud, omdat we alle broeken van voorheen weer passen. Nieuw, omdat het een zwangerschap heeft doorstaan.

Vet man, zo’n baby – In 100 dagen na de bevalling je oude lichaam terug | auteurs Regina Romeijn en Guy van der Reijden | 300 pagina’s full colour | €16,95 | ISBN: 9789400501409 | A.W. Bruna Uitgevers | www.levboeken.nl

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: