Boek | Vriendjes voor altijd

Leesboekjes met een thema uit het dagelijks leven zijn voor kindjes net zo belangrijk als fantasieboekjes. Vriendjes voor altijd van Annika Schepers is een aandoenlijk boekje over vriendschap en afscheid nemen.

In het boekje Vriendjes voor altijd beschrijft Annika Schepers hoe je soms in het leven afscheid moet nemen van iemand waar je vriendjes mee bent. Een heel verdrietig proces waar Schepers een aandoenlijke draai aan geeft op rijm.

boek vriendjes voor altijd

De vriendjes Biba de Bij ontmoet een eendagsvlieg waar zee en geweldige dag mee heeft. Alleen moet ze aan het eind van de dag afscheid nemen van haar nieuwe beste vriend. “Dan is het tijd om mijn plekje op de wereld af te staan. Ik word een heel mooi sterretje vlak naast de maan. Dus ben je verdrietig, kijk maar naar boven. Je ziet me dan stralen, mijn licht zal nooit doven.”

Het lieve verhaaltje wordt geïllustreerd met tekeningen van Ineke Koene. De kleurrijke illustraties passen zo goed bij het verhaal, dat Biba en haar vriendje tot leven komen in dit verhaal.

Vriendjes voor altijd | €9,95 | 15 x 15 cm | auteur Annika Schepers | illustraties Ineke Koene | uitgeverij Madelief 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: