Boek | Zing mee met Pim & Pom

Het kon niet uitblijven natuurlijk, bij de razend leuke film van Pim & Pom komt ook een boek met liedjes uit de film Zing mee met Pim & Pom. Liedjes gezongen door Acda en de Munnik, Do, PeterPaul Muller, Huub van der Lubbe, Jerusa en Georgina Verbaan natuurlijk. Naast allemaal nieuwe liedjes komen ook bekende als het ‘Poezenbusje’ voorbij in dit boek met CD … want meezingen is het allerleukste!

Het boekje Zing mee met Pim & Pom komt samen met een cd en bladmuziek. Zo kun je niet alleen de liedjes luisteren, de teksten lezen, maar ook de liedjes naspelen op je eigen instrument. Een ideaal boekje om tijdens een muzikaal-middagje je kids in de Pim & Pom film te duiken door alle liedjes te luisteren en mee te zingen.

Naast liedjes van Acda en De Munnik, Do en PeterPaul Muller, leveren ook Huub van der Lubbe en Jerusa een prachtige bijdrage. Bij ons thuis is het liedje ‘Samen‘ van Acda en De Munnik een grote hit en is het onvervalst meebrullen in plat Amsterdams met PeterPaul Muller bij ‘Het leven is op z’n leukst‘ een regelrechte smartlap-topper. Zelf vind ik ‘Zonder jou‘ gezongen door Do een prachtige mooi liedje.

boek, cd, bladmuziek, pim en pom zing mee, rubinstein

Natuurlijk mag Georgina Verbaan niet ontbreken op de cd. Haar liedjes nemen je mee naar het land van Pim & Pom. Jongste zoon begint pas bij ‘Het Poezenbusje’ te roepen “Pim & Pom, mama”, terwijl dat toch echt het zesde liedje op de CD is. Maar ook met ‘Vliegles‘, ‘De auto‘, ‘Het bootje‘, ‘Het jasje‘ en ‘Briefjes’ krijg je het gevoel even bij Pim & Pom op bezoek te zijn.

Zing mee met Pim & Pom is niet alleen voor kindjes heel erg leuk, de liedjes zijn ook voor papa’s en mama’s heerlijk en aansprekend.

Zing mee met Pim & Pom | CD + bladmuziek + boek | gebaseerd op tekeningen van Fiep Westendorp en de karakters van Mies Bouhuys, met liedjes van Joren van der Voort | gezongen door Acda en De Munnik, Do, PeterPaul Muller, Huub van der Lubbe, Jerusa en Georgina Verbaan | isbn: 9789047615507 | uitgeverij Rubinstein 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: