Boekjevankarton.nl

Ken je ze de boekjes met ‘mijn eerste woordjes’? Super leuk en leerzaam. Maar ook vaak voorzien van oubollige plaatjes of onherkenbare voorwerpen. Boekjevankarton.nl heeft hier een geweldige oplossing voor: gepersonaliseerde fotoboekjes waar je kindje uren in kan bladeren, leren en herkennen.

[advertorial] Op Boekjevankarton.nl kun je een gepersonaliseerd uniek fotocadeau te maken. Via de website kun je een uniek fotoboekje van karton met je eigen ontwerp bestellen dat binnen 4 werkdagen bij je thuis wordt bezorgd.

Het kartonboekje is zo’n persoonlijk cadeau omdat de maker van het boekje zelf naar eigen inzicht een boekje kan voorzien van zelf gekozen afbeeldingen of foto’s. De boekjes zijn bijzonder geschikt als zwangerschapscadeau, kraamkado en babycadeau. Ook zijn ze door hun afmetingen, het gebruikte materiaal en hun vormgeving met ronde hoeken, geschikt als baby speelgoed of peuterspeelgoed.

boekjevankarton-love4kidz-kinderboek

Je eigen ontwerp
Het ontwerpen van het kartonboekje is heel eenvoudig. Via het keuzemenu kun je een keus maken uit de verschillende modellen boekjes. Daarna vul je je account gegevens in en de naam die je het boekje wilt geven. Hierna volgt het duidelijke ontwerpprogramma waar iedereen zonder moeite mee uit de voeten kan.

Je start met het selecteren van foto’s, het programma geeft je de mogelijkheid te bladeren door je eigen afbeeldingen. Bedenk ook wat het thema wordt van je boekje, is het boekje bedoeld als een geboortecadeau, een cadeau voor een iets ouder kindje, een cadeau voor ouders of misschien voor jezelf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies foto’s met duidelijke inhoud en niet te veel kleine details. Felle kleuren komen goed uit in het boekje en spreken kleine kinderen aan.
Als je de foto’s geüpload hebt, sleep je ze naar de pagina’s van het boekje waar je ze passend kunt maken. In het menu aan de rechterkant kun je een mooie achtergrond of leuke stickers toevoegen aan de pagina’s. Voeg ook je eigen teksten toe, dit kunnen losse woorden zijn of korte zinnetjes, geheel naar eigen inzicht.
Als je klaar bent klik je op ‘voorbeeld’ om te bekijken hoe je kartonboekje geworden is, en of je tevreden bent met de inhoud. Zo niet, dan kun je het verder bewerken. Vergeet niet tussentijds op te slaan! Als je tevreden bent klik je rechts bovenin op ‘bestellen’ waarna je boekje gemaakt zal worden en na 4 werkdagen bij je thuis zal worden afgeleverd.

boekjevankarton_2

Samen lezen
Samen ‘lezen’ met je baby is heel gezellig en bevordert daarnaast automatisch de taalontwikkeling. Deze kartonnen boekjes zijn uitermate geschikt om samen door te bladeren en te lezen met je baby. Door herkenbare afbeeldingen en foto’s in het boekje te plaatsen zal je baby enthousiast reageren en het boekje vaak willen bekijken. Herhaling is belangrijk voor kinderen dus het boekje heeft ook een educatieve functie. De dikke kartonnen pagina’s zijn gemakkelijke om te slaan voor kleine kinderen en zullen door hun stevigheid niet snel stuk gaan.

Ook peuters vinden het fijn om samen een boekje te lezen. Neem bijvoorbeeld foto’s van de avonturen van je peuter en maak hier een leuk themaboekje van.

Inspiratie
Er zijn verschillende leuke thema’s te bedenken voor deze boekjes. Denk aan een familieboekje met namen, of aan foto’s van de favoriete knuffels van het kind zelf. Ook zou je kunnen kiezen voor etenswaren, voor een vakantieboekje met herinneringen, voor foto’s van ‘vriendjes’. Je kunt je fantasie de vrije loop laten.

boekjevankarton_4

Herinneringen cadeau geven
Wat is er nou leuker dan iemand een echt origineel kraamcadeau met een persoonlijk tintje geven! Stel je voor dat je vriendin binnenkort een baby verwacht, wil je dan net als iedereen kleertjes voor de baby cadeau doen, of een leuke knuffel? Gezien de hoeveelheid cadeaus die de kersverse moeder ten deel gaat vallen is de kans groot dat je iets koopt dat ze net ook al van haar tante of moeder gekregen heeft of wat er, in het beste geval, behoorlijk op lijkt.

Je kunt jezelf zo’n situatie besparen door rond te kijken bij de webshop boekjevankarton.nl. Dit geeft je de gelegenheid anders te zijn dan de rest.
Met een gepersonaliseerd fotoboekje geef je kersverse ouders, of aanstaande ouders als je uitgenodigd bent voor de babyshower, een cadeau dat laat zien dat je echt je best gedaan hebt iets persoonlijks voor ze uit te zoeken. Bovendien is het een cadeau dat een leven lang zijn waarde blijft houden.
Als speelgoed voor 1 jaar oude kinderen is een boekje altijd geschikt en dus een leuk verjaardagscadeau. Kinderen van die leeftijd vinden het leuk om plaatjes te kijken, te bladeren en afbeeldingen te zien die ze herkennen. Natuurlijk zijn er veel verschillende kant en klare boekjes te koop, maar hoe leuk is het als een kindje een boekje krijgt waarop zijn of haar eigen foto op de voorkant staat!

boekjevankarton_1

Cadeaubonnen
Zelf toch niet voldoende inspiratie voor het maken van een origineel fotoboekje of zoek je een zwangerschapscadeau of een geboortecadeau voor iemand die zelf uitblinkt in creativiteit? In de webshop verkoopt boekjevankarton.nl ook cadeaubonnen. Bij de cadeaubonnen staat duidelijk aangegeven voor welke boekjes ze bedoeld zijn.

Prijzen
Voor €14,95 krijg je een klein boekje (11cm x 11cm) met 14 dikke pagina’s. Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor de extra dikke pagina’s, dan kost ditzelfde boekje €17,95. De extra dikke pagina’s zijn een goede keuze als het boekje ook bedoeld is als speelgoed voor de baby. Mocht je liever een wat groter boekje willen aanschaffen, dan kan dit ook. Voor slechts €18,95 bestel je het boekje in het grotere formaat (16cm x 16cm). Ook hier weer de keuze tussen dikke of extra dikke kartonnen pagina’s. Mocht je niet genoeg hebben aan de 14 pagina’s dan biedt boekjevankarton.nl de mogelijkheid je kartonboekje tegen een kleine meerprijs nog dikker te maken.

boekjevankarton_rij_logo

De fotoboekjes van boekjevankarton.nl zijn altijd een goede keus. Leuk om zelf te maken en misschien nog wel leuker om cadeau te geven!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: