BohoTats | Zomerse huidversiering

Je ziet ze veel deze zomer: nep tattoos in zwart, zilver en goud. Ideaal om je gebruinde huid mee te versieren. Niet zo gek dat het DE festivalhit van 2015 is. Niet alleen op festivalgrond zijn de tattoos een hit. Dochterlief ontdekte de BohoTats van Isabelli en was verliefd. Deze versieringen past perfect bij haar unieke zelf en op haar gebruinde huidje.

Bohotats by Isabelli lijken nog het meest op de opstrijkplaatjes die we van vroeger kennen. Je knipt je favoriete design uit, verwijdert het beschermplastic en drukt het plaatje op z’n kop op de plek waar je de tattoo op je huid wilt hebben. Nu is het een kwestie van het plaatje goed nat maken. Met een sponsje en koud water gaat het super. Als vanzelf laat het kartonnetje los en zit de tattoo op z’n plek.

bohotats-love4kidz-4
bohotats-love4kidz-1

Omdat het geen permanent plaatje is, lijkt het me voor dochterlief van elf geen enkel probleem om deze plaatjes op te plakken. Immers als pre-puber wil ze heel graag meerennen met alle hits en trends.

Haar voorkeur gaat uit naar de grote gouden dromenvanger. Hij moet op haar schouder. Het resultaat is super. Eenvoudig gemakkelijk plakt hij in een keer op haar arm en schittert je tegemoet. Dochter is helemaal gelukkig. Omdat het resultaat zo mooi is, besluit kleine meid om ook op de binnenkant van haar pols een Bohotat te plakken. Weer met perfect resultaat.

bohotats-love4kidz-3bohotats-love4kidz-5

Duidelijk verschil met de plaatjes van vroeger is, dat deze tattoos heel lang op je huid blijft zitten zonder te beschadigen. Daarnaast zijn ze met een beetje olie perfect en zonder problemen te verwijderen, mocht je je design zat zijn.

Isabelli | Bohotats | €9,95 | verschillende A5 velletjes | verkrijgbaar bij myisabelli

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: