Bombs Away!! | kussengevecht 2.0

Dat we hier nooit eerder opgekomen zijn! De kussenbommetjes en –raketjes van Tata4Kids zijn de ideale kussens om een echt kussengevecht mee te houden. Een kussengevecht nieuwe stijl!

“Aanvallen! Pas op, ik ga je bekogelen” Door de lucht vliegen een paar kleine kussentjes van de ene naar de andere bink. Een heus kussengevecht nieuwe stijl. Dit keer sla je elkaar niet knock-out met een hoofdkussen. Nee, Tata4Kids heeft een serie kleine bommetjes, raketjes en ufo’s ontworpen die prima dienst doen als munitie in een nieuw soort kussengevecht, waarbij je elkaar op afstand probeert te raken.

Tata4kids wereldmama kussengevecht bommetjes raketjes

Gegarandeerd pret voor tien. Want naast het kussengevecht kun je nog tientallen andere leuke spelletjes verzinnen met deze leuke kussentjes. Zeker voor mama’s en papa’s zijn deze lichtgewicht kussentjes een uitkomst tijdens het vechten, spelen en ravotten, want doordat ze gemaakt zijn van licht materiaal zijn ze ook lief voor breekbare spullen.

Bombs away!

Tata4Kids minikussentjes zijn er in twee verpakkingen: 2x een bommetje of 1 raket en 1 ufo | €6,95 per set | verkrijgbaar bij Wereld Mama 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: