Bootschoentjes | eigenwijze zomerstappers

Het zonnetje gaat eindelijk schijnen en daarmee komt ook het verlangen naar zomerkleding en –schoenen. Hoog op ons verlanglijstje staan de bootschoentjes. De schoentjes met de herkenbare leren veter langs de schacht om de hiel en de waterbestendige zool. Deze leuke zomerschoenen zijn er nu ook voor de eerste stappers in heel veel vrolijke kleuren vanaf maatje 18.

Op Bootschoentjes.com vind je bootschoentjes vanaf maatje 18 in heel veel verschillende vrolijke kleurtjes. Deze handige zomerschoentjes zijn herkenbaar aan hun leren veter langs de schacht. Daarnaast is de zool anti-slip en waterbestendig. Een ideaal schoentje dus om mee te nemen op vakantie of om de eerste stapjes op te leren zetten.

bootschoentjes

Daarnaast kun je kiezen uit een laag of hoog bootschoentje met veters of een met klittenband. Zelf zijn we helemaal verliefd op de vrolijke lage bootschoen met veter en dan in een hip groen, lief zacht roze of klassiek navy blue.

bootschoentjes

P’tit Marin bootschoentjes | verkrijgbaar in maten 18 t/m  26 | prijzen vanaf €79,95 | verkijgbaar via Bootschoentjes.com

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: