Born to be a Star | Stoere kleding voor kleine rockers

Heb jij een babyrocker in huis? Of ben je zelf helemaal fan van een bekende (rock)band. Kijk dan eens bij Littlerockstore. Hier hebben ze een enorm aanbod aan stoere baby- en kinderkleding met opdruk van je favoriete (rock)band of artiesten.

Littlerockstore is de officiële bandmerchandise webstore voor baby’s en kids in Nederland. Je vindt hier een enorm aanbod aan tees, rompers, pyjamas, sweaters, accessoires voor de allerkleinsten onder ons. Bands als Nirvana, Kiss, The Beatles, Bon Jovi, Metallica, Pink Floyd en Red Hot Chili Peppers zijn terug te vinden op allerlei items van kleding tot lunchboxen. Naast de bekende bands zijn er ook items te vinden van Michael Jackson, Blondie,John Lennon en Johnny Cash.

Hoe stoer is het om je kleine wonder te zien kruipen in een zwarte romper van Kiss, met heel grappig het logo van deze beroemde band op de billen. Ook de rompers met capuchon zijn ideaal. Niet alleen omdat ze voorzien zijn van hippe prints van stoere bands, maar vooral omdat ze gemaakt zijn van zacht katoen en voorzien zijn van een ideale pasvorm, waardoor kids ze graag willen dragen. Iets dat bij kinderkleding altijd het belangrijkste blijft.

Little Rockstore

Een paar van de vele kledingmerken die Littlerockstore verkoopt zijn Rowdy Sprout en Dyno. Rowdy Sprout staat bekend om haar handgemaakte kledingstukken en perfecte pasvorm en zachte katoen. Het merk is vooral hot onder de Hollywood mama’s. Pink haar dochter Willow en de kids van Angelina Jolie en Naomi Watts zijn al in dit stoere merk gespot.  Het Zweedse Dyno is een handgemaakt, ecologisch verantwoord vintage merk.

Naast baby- en kinderkleding heeft Littlerockstore ook luiertassen en bandslabbetjes in haar assortiment. Zo kunnen stoere rockmama’s en papa’s hun hart ophalen en helemaal in stijl met hun kleine rocker op pad gaan.

Little Rockstore

Littlerockstore houdt van muziek én artiesten. Alle door Littlerockstore verkochte kleding en accessoires betreft dan ook 100% officiële merchandise. Een deel van het aankoopbedrag gaat naar de bands en artiesten. Kijk voor meer informatie opLittlerockstore

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: