Boys&Girls | Een gekke kleurrijke zomer

Wees jezelf en doe gek. Dat is het motto van het kleurrijke grappige merk voor jongens en meisjes Boys&Girls. Deze zomer combineren vrolijke kleuren en  gekke prints, waardoor een vrolijk kakelbont geheel ontstaat. Durf jij?

Makkelijke ontwerpen in prachtige kleuren, daar bestaat de zomercollectie van Boys&Girls uit. Door te zorgen dat de items comfortabel zitten, kleurrijk zijn en modern met hier en daar een unisex detail, zullen kids zich lekker voelen in een ontwerp van dit kinderlabel. Niet voor niets is ‘Out To Play’ het mantra van Boys&Girls. Als het hieraan niet voldoet, dan wordt het niet gedragen. Op de eerste plaats staat dat een collectie leuk moet zijn voor kinderen.

boys and girls ss13 kinderkleding

Deze zomer zit de collectie vol vrolijke kleuren die onderling gemixt en gematcht worden. Hierdoor ontstaat een bont geheel van strepen, stippen en kleuren. Onze favorieten zijn de retro joggingbroeken voor jongens en de kleurrijke jumpsuits voor meisjes. Daarnaast is de collectie fairtrade en gemaakt van organische katoen. Niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen!

Boys&Girls | verkrijgbaar in de maten 1 t/m 10 jaar | prijzen variëren van £14,- voor een shirt tot £26,- voor een jurk | kijk voor meer informatie op BOYS&GIRLS

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: