Brightlings | een lichtgevend vriendje om mee te spelen

Het lijkt wel een hause op het moment: de opkomst van de interactieve knuffels. Brightlings zijn de nieuwste vriendjes van deze interactieve planeet. Dit vriendje is echter niet alleen druk aan het praten, zingen en spelen. Ze is ook nog een zacht en heerlijk knuffelbaar. Ben je al verliefd?

De eerste keer dat ik de Brightlings zag, schoot mijn grootste wens als klein meisje door mijn hoofd: De glimworm van Simba. Wat had ik die graag willen krijgen van Sinterklaas, de Kerstman of m’n verjaardag. Helaas kreeg ik de zo gewenste glimworm nooit. Het bleef een lang gekoesterde wens en in mijn hoofd werd de knuffel steeds mooier en bijzonderder. Een rondje Google deed me dan ook verbazen over de simpelheid van dit speciale knuffel nachtlampje.

glimworm simba knuffel jaren tachtig speelgoed love4kidz

Glimworm 2.0 heet Brightlings

Nu zal het je niet verbazen dat ik helemaal blij werd met de komst van de Brightlings. Hoewel ik normaal niet warm loop voor speelgoed met geluid en muziek vind ik de koppies van de poppen zo hartverwarmend dat ik er net zo blij van word als van de glimwormen dertig jaar geleden. Deze guitige knuffels hebben een super cute gezichtje dat in verschillende kleuren oplicht. In het gezicht staan twee grappige ogen en een – hoe kan het – bewegend mondje. Hierdoor lijkt het net of de knuffel echt tegen je praat.

brightlings interactieve knuffel love4kidz

Fotocredit: Geeske Visser, Studio Letterwerkjes

Wat kan je met de Brightlings?

Naast dat onze Brightlings ons de oren van het hoofd kletst door de meer dan honderd zinnen die ze kent. Kan ze ook een geweldig moppie zingen. Ze kent zes verschillende soorten muziek (pop, rock, jazz, opera, jodelen en beat box) en hiermee kan je zelf je eigen melodietje maken. Super leuk om met haar mee te zingen. Daarnaast heeft de pop ook drie verschillende speelmodus: herhalen, spelen en muziek.

brightlings interactieve knuffel love4kidz

Fotocredit: Geeske Visser, Studio Letterwerkjes

In de herhaal modus spreekt ze je na. Hoe grappig om je eigen zinnen uit haar mondje te horen. Je kan zelfs van toonhoogte veranderen door de knuffel van links naar rechts te draaien. Wil je liever met haar spelen? Dat kan ook. Door de verschillende bewegingssensoren in de Brightlings kan ze steeds nieuwe dingen leren en tegen je zeggen. Hoe tof is dat?

Het aller aller leukste van de Brightlings ten opzichte van alle andere bewegende knuffels en praten poppen, vind ik het hoge knuffel gehalte van de Brightlings. Deze pop is met recht knuffelbaar. Haar armen, benen en lijfje zijn zacht en voorzien van pluche. Hierdoor neem je ze echt graag op schoot of mee naar bed om lekker tegen je aan te drukken.

brightlings interactieve knuffel love4kidz

Fotocredit: Geeske Visser, Studio Letterwerkjes

Ik ga de Brightlings op mijn verlanglijstje zetten. Wie weet zie ik 34 jaar na dato alsnog een wens in vervulling gaan.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: