Bro*z | Kleurrijke winter voor boys

Wat is het vinden van kleur in een jongenscollectie moeilijk! Elke keer kom ik met een teleurgestelde bink thuis, die zijn zwart-grijs-blauw-bruine collectie graag aangevuld ziet met geel, groen, turquoise en roze. Om over een paar vrolijke printjes maar te zwijgen. Bor*z biedt deze winter uitkomst en maakt veel jongens blij.

Bor*z komt deze zomer met een frisse wintercollectie vol vrolijke heldere kleuren. Samen met Bengh staan ze garant voor een zonnige winter, zelfs als het -10 is. Dat de Bor*z collectie echt voor stoere boys is, is een ding dat zeker is. Bor*z laat zien dat ook een echte stoere jongenscollectie prima kan ontstaan met een kleurenbom en print-palet.

Borxz kinderkleding winter

De Wildlife blouse met fotoprints van herten, everzwijnen en rammen is een kleurrijk voorbeeld van hoe kleur en prints toch heel stoer kunnen zijn. Daarnaast zijn de turquoise en gele pantalons en sweatpants een echte knallende aanvulling in elke jongenskledingkast.

Borxz kinderkleding winter

Bor*z |  prijzen variëren van €45,- voor een shirt tot €149,- voor een vest | maat 86 t/m 176 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: