Bruynzeel My Grip | Zet de pen naar je hand

Als linkshandige weet ik het maar al te goed: de ideale pengreep bestaat niet. Had ik tijdens mijn basisschooljaren maar de Bruynzeel My Grip pen gehad. Deze pen opgebouwd uit clicks kun je ieder moment naar je eigen hand zetten. Nooit meer krampachtig een pen vasthouden, maar relaxed leren schrijven.

De Bruynzeel My Grip bestaat uit verschillende onderdelen. Deze clicks kun je in elke gewenste kleur en combinatie op elkaar klikken. De clicks zijn onderling te draaien zodat je de ideale penhouding creëert. Extra voordeel van de Bruynzeel My Grip is dat de pen hierdoor zowel links- als rechtshandig is.

Bruynzeel My Grip Rollerpen

Elke My Grip pen heeft aan het uiteinde een speciale ergonomische driekantige grip. Hierdoor kun je gemakkelijk en relaxed je vingers plaatsen op de door leerkrachten en pedagogen voorgeschreven wijze. Je leert dus schrijven met de voor jou ideale pen op een voor leraren ideale manier!

Naast de authentieke vulpen kun je ook kiezen voor een My Grip met rollerpunt. Hierdoor krijg je een vloeiend schrift en inktgebruik. De rollerpunt gebruikt net als de vulpen inktpatronen die je gemakkelijk in de pen plaatst.

De Bruynzeel My Grip is ontwikkeld voor kinderen door kinderen. Maar natuurlijk zijn ze de ergonomische aspecten niet uit het oog verloren. Hierdoor kwamen ze tot een revolutionair ontwerp. Een pen die je naar je hand kan zetten, maar die je ook kan stylen tot jouw favoriete pen. Dit allemaal door de losse clicks die er voor zorgen dat leren en leuk bij elkaar gaan passen.

Bruynzeel My Grip Rollerpen

Naast de vrolijk gekleurde clicks zijn ook de inktpatronen voorzien van een opvallend kleurtje. Zo kies je niet alleen voor een passend uiterlijk, maar ook voor een passende kleur tekst. In elk doosje zitten een aantal vrolijk gekleurde inktpatronen in groen, blauw, geel, rood en roze

Bruynzeel My Grip | Rollerpen €8,10| doosje inktpatronen €2,49 | vanaf 6 jaar | Nu tot 24 mei verkrijgbaar met 25% korting op Haves4Kidz  Je ontvangt dan naast de My Grip Rollerpen een doosje gekleurde inktpatronen gratis en je betaalt geen verzendkosten! | kijk voor meer informatie op Bruynzeel 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Bruynzeel My Grip | Zet de pen naar je hand"

  1. marlies says:

    heel fijn voor benthe die zit net op school

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: