Budget find |kraamcadeautje van Zeeman

Op zoek naar een leuk kraamcadeautje kwam ik  heel veel te leuke kleding, speelgoed en spulletjes tegen. Toch bleef ik zoeken naar dat ene cadeautje met de ‘wow-factor’. Het cadeautje waar ik, de nieuwbakken ouders en mijn portemonnee blij van worden. Hoe verrast was ik toen ik tegen dit 3-delig zebra pakje aanliep … bij Zeeman.

Tijdens de geboorte van mijn jongste zoon, kreeg ik van zuslief een geweldig mutsje met een zebra-printje en twee schattige oortjes. Verliefd was ik op het mutsje en op elke foto had ons klein wondertje dit mutsje op. Dat het geen goedkoop mutsje was, begreep ik al snel. Daarom ben ik ook zo blij met het romper setje van Zeeman. Nu kan elk klein wondertje zo’n schattig zebra-mutsje op.

kraamcadeau, zeeman, romper, zebra

Maar alleen een mutsje maakt geen compleet kraamcadeautje, moeten ze bij Zeeman gedacht hebben. Vandaar dat ze het mutsje samen met een rompertje en een broekje in een set aanbieden. Zo heb je een leuk compleet en betaalbaar kraamcadeautje.

kraamcadeau, zeeman, romper, zebra

Word je niet net als wij helemaal ‘wild’ van het zebra-printje … geeft niks. Ze hebben ook een setje met hartjes of poezenprint.

kraamcadeau, zeeman, romper, zebra

Zebra-set | 3-delig | €5,99 | verkrijgbaar in 3 dessins | Zeeman

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

4 Responses to "Budget find |kraamcadeautje van Zeeman"

 1. Sas says:

  Ziet er erg leuk uit!

 2. Debbie says:

  Wat te schattig gewoon… Iedere keer als ik zeeman in loop moet ik me inhouden niet steeds meer te kopen voor onze aankomende uk. Kast hangt al aardig vol.

 3. Danielle says:

  Wat schattig, bedankt voor de tip!

 4. Anita H. says:

  Supertip. Dank!!!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: