BudtzBendix | TOWERchair -kinderstoel vintagestyle

Op de Playtime Paris zijn we er verliefd op geworden: de kinderstoel van BudtzBendix: de TOWERchair. Deze metalen kinderstoel heeft het geweldige vintage gevoel. Helemaal hip dus!

In zwart of wit is hij verkrijgbaar de leuke vintage TOWERchair van BudtzBendix. Een kinderstoel die in het huis van Ot en Sien niet zou misstaan. Deze oerdegelijke kinderstoel is echter niet weggelopen uit een vervlogen tijd, maar staat hip te zijn in een hedendaags trendy interieur.

BudtzBendix kinderstoel

Het metalen frame is voorzien van een houten zitting, leuning en voetenplankje. Door de wijde poten is de stoel stabiel en kunnen kids er op klimmen en klauteren. Vanaf het moment dat je kindje kan zitten, kan het in de BudtzBendix. Voor deze eerste onstabiele jaren heeft de stoel een extra bevestiging aan de voorzijde wat vallen moet voorkomen. De poten worden door een stijlvolle leren band bij elkaar gehouden. Het voetenplankje is in twee hoogtes verstelbaar waardoor deze meegroeistoel ook voor grotere kids te gebruiken is. Verwijder eenvoudig de babybeugel en tadaa … je kindje heeft zijn eigen stoel aan tafel. Om het geheel een extra stijlboost te geven kun je een stijlvol vormgegeven zitting in de stoel plaatsen. Deze kussens zorgen ervoor dat je heerlijk zacht zit en geen last krijgt van je billen.

BudtzBendix kinderstoel

Geen zin om de hele dag tegen de kinderstoel aan te kijken of klein behuist? De BudtzBendix kinderstoel kun je gemakkelijk inklappen.

BudtzBendix kinder TOWERchair is verkrijgbaar voor €250,- bij o.a. Buisjes en Beugels  Kijk voor meer informatie op BudtzBendix

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: