Bugaboo + Andy Warhol | So many Stars and Happy Bugs

Afgelopen woensdag presenteerde Bugaboo haar nieuwste sterren binnen hun Andy Warhol collection. De Bugaboo ‘So Many Stars’ en de ‘Happy Bugs’ zijn voorzien van de handgetekende illustraties van kunstenaar Andy Warhol.

De gebruikte illustraties ‘So Many Stars’ en ‘Happy Bugs’ komen uit de pre-Pop periode van Warhol die hij maakte in de jaren vijftig van de vorige eeuw toen hij als beroemd illustrator in New York woonde. De opvallende kever- en sterrenprint  zijn niet alleen herkenbaar, maar geven de Bugaboo ook een origineel en catchy look.

De Happy Bugs en So Many Stars zijn de derde en vierde designs in de Andy Warhol + Bugaboo collectie. Hun voorgangers Cars en Flowers beten het spits af. Vanaf November mogen de kevertjes en sterren van Warhol het stokje overnemen. Een half jaar zijn ze dan verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde verkooppunten.

bugaboo, andy warhol, kinderwagen, buggy

So Many Stars
Dit frisse ontwerp bestaat uit een serie zwart, wit en gele sterren die uitgestrooid zijn over een witte ondergrond. Deze ‘So Many Stars’ illustratie komt tot leven op de Bugaboo Cameleon aanvullende bekleding set en de Bugaboo Bee zonnekap. Om deze collectie kracht bij te zetten ontvang je bij iedere So Many Stars aankoop het kinderboekje ‘So’ met een aantal nog nooit eerder gepubliceerde beelden van Andy Warhol.

bugaboo, andy warhol, kinderwagen, buggy

Happy Bugs
Het design van de Happy Bugs Bugaboo komt van ‘Happy Bug Day’ een van Warhols vroegere werken. De zonnekappen voor zowel de Donkey als de Bee hebben een donkergrijze achtergrondkleur en zijn dubbel geprint. Hierdoor loopt de insectenprint ook door op de binnenzijde van de Bugaboo. Eyecatcher is de vrolijke voetenzak en baby cocon. Hierop staan de kleurrijke insecten op een witte achtergrond.

bugaboo, andy warhol, kinderwagen, buggy

Bugaboo | Andy Warhol Collectie | So Many Stars en Happy Bugs | Bugaboo Cameleon aanvullende bekleding set vanaf €169,95 | Bugaboo Bee zonnekap €119,95 | Verkooppunten 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Bugaboo + Andy Warhol | So many Stars and Happy Bugs"

  1. Love4kidz | Bugaboo by Diesel Denim | Love4kidz says:

    […] elke keer weer voor een opvallende collectie kinderwagens. Zo kennen we de opvallende ontwerpen van Andy Warholl en Bas Kosters […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: