Bugaboo by Diesel Denim

Oh, wat is tie weer mooi! De nieuwe Bugaboo Denim. De tweede collectie binnen de samenwerking met Diesel is vanaf oktober te koop.  De stoere Denim stijl is helemaal zoals we van het lifestylebrand gewend zijn, maar in combinatie met de Bugaboo wagens kijk je op straat weer je ogen uit. Dit is met recht een stoere, rebelse en heel unieke kinderwagen.

Dat Bugaboo de creatieve uitdaging nooit schuwt dat mag ondertussen duidelijk zijn. Hun samenwerkingen met diverse iconen uit de mode en lifestyle industrie zorgen elke keer weer voor een opvallende collectie kinderwagens. Zo kennen we de opvallende ontwerpen van Andy Warholl en Bas Kosters nog.

bugaboo-by-diesel-denim-bag-1 bugaboo-by-diesel-denim-seat-3
Nu dan geen kleurrijke explosie op de kap, maar een stoer design met als uitgangspunt de Denim stof. Persoonlijk vind ik het een super coole kinderwagen voor zowel mama als papa. Het is toch altijd een beetje wennen een trotse vader achter een knalroze kinderwagen. Met de Bugaboo Denim sla je nooit een slecht figuur. Hij is fashionproof en daarnaast ook nog eens super stoer en lekker anders door z’n oog voor detail. Let op de speciaal in stijl gekleurde wielen en het verbindingstuk tussen voor en achterkant. Dit lijkt sprekend op de bekende ‘nagel’ waarmee de zak aan de jeans vastzit ‘genageld’. Zelfs de kleur is juist. I love details.

bugaboo-by-diesel-denim-detailed-shot-2 bugaboo-by-diesel-denim-detailed-shot-1

De denimstof die is gebruikt is voorzien van verfspatten voor extra stoere en robuuste look. Door de stof met de hand te scheuren en te bekladden heb je altijd een uniek exemplaar van de Bugaboo by Diesel Denim in huis. Let op: de stof vervaagt na mate je de kinderwagen langer gebruikt …. …. net als je eigen jeans.

bugaboo-by-diesel-denim-bassinet-3

Bugaboo by Diesel Denim | Bugaboo Buffalo by Diesel Denim €1299,- | aanvullende bekledingset voor Bugaboo Donkey €169,95 | zonnekap voor Bugaboo Donkey €109,95 | Bugaboo by Diesel denim tas €149,95 | vanaf oktober verkrijgbaar in de winkel.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: