Bugaboo | The Andy Warhol collectie

Bugaboo sluit een meerjarige samenwerking met de Andy Warhol Foundation for Visual Arts. Warhols innovatieve benadering van kunst en zijn fascinatie voor de naïeve creativiteit van kids sluit naadloos aan op de visie van Bugaboo.

Dit voorjaar (mei, red.) introduceert Bugaboo de eerste twee collecties van Warhol. Zijn sierlijke Flowers zijn gebruikt in de ‘The Flowers Collection’ en de speelse Cars zijn onderwerp van ‘The Cars Collection’.

In The Flower Collection staan – hoe kan het ook anders – de Flowers van Warhol centraal. Deze bloemen weerspiegelen de fascinatie van de kunstenaar voor fragiliteit en de schoonheid van bloemen. Bugaboo heeft  deze print in felrood met houtskool-zwart omgezet in een prachtige zonnekap.

bugaboo andy warhol

De minder bekende Cars serie uit 1962 is met zijn speelse, krachtige en grafische print een terechte keuze van Bugaboo om te gebruiken voor haar zonnekap. Het zwart en off-white van de kap maakt de kinderwagen stoer en stijlvol en een verademing voor alle papa’s en binken.

bugaboo andy warhol

Zowel de Flowers als de Cars zonnekap zijn verkrijgbaar voor de Bugaboo Bee, Bugaboo Cameleon3 en de Bugaboo Donkey. Daarnaast is het thema Flowers extra uitgevoerd met een parasol in rood-zwart en groen-blauw.

Bugaboo Warhol Collection | €189,- voor de zonnekap Bugaboo Bee | €289,- voor de zonnekap Bugaboo Cameleon3 en de Bugaboo Donkey Mono | Parasol kost €99,- | voor meer informatie Bugaboo 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: