BuggUp | Hang je buggy op

Het is een enorme ‘sta-in-de-weg’, maar eenmaal trotse ouders van een kindje, dan ontkom je er niet meer aan: de buggy. Opgevouwen valt het qua omvang wel mee, maar waar laat je hem? En wie is er niet ooit eens gestruikeld over een omgevallen exemplaar? Dat hoeft nu niet meer! Vanaf nu is er de BuggUp: een handige ophangbeugel voor elk model buggy of kinderwagen.
Door zijn praktische ontwerp past de BuggUp op bijna elke plek. Wel moet je rekening houden met de ruimte die je buggy gaat innemen. Er zijn twee varianten te koop. Eén voor de gewone buggy en eentje voor de kinderwagen. Deze laatste groep neemt meer ruimte in door zijn banden en handvat en heeft zodoende twee beugels, waar de buggy BuggUp één beugel heeft.

BuggUpBuggUp

De BuggUp is gemaakt van hoge kwaliteit staal. Er is op het moment alleen een witte BuggUp verkrijgbaar. Het maximale draaggewicht van de BuggUp haak is 35 kilo. Speelsdetail: beide beugels zijn voor de gemakkelijkheid voorzien van een grafische pictogram van een buggy of een kinderwagen. Dit om verwarring te voorkomen. Minder mooi detail is het oranje logo dat BuggUp aan de voorzijde van één van de beugels heeft geplaatst. Maar eenmaal volgehangen met een wagen, vallen ze amper op.

BuggUpBuggUpBuggUp

De BuggUp buggy ophangbeugel kost € 24,95. Voor de BuggUp Kinderwagen ophangbeugel betaal je € 29,95. Beide beugels worden geleverd met handleiding en bevestigingsmateriaal. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.buggupp.nl. Tot en met 21 februari 2013 krijg je op Haves4Kidz 44% korting op de Buggup Small.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: