Buhkids! warm voor kindjes, mooi voor mama

Een zin in het persbericht van het Buhkids! sprak mij aan: warm voor kindjes, mooi voor mama. Mijn interesse was gewekt en na het zien van de prachtige ontwerpen voor baby’s en kinderen helemaal. Dit Spaanse merk maakt prachtige kleurrijke kinderkamer accessoires.

Het volledige assortiment van Buhkids! valt niet onder 1 noemer te vangen. Hun catalogus staat vol met beddengoed, opbergers, sierkussens, maar ook broekjes, zwemkleding, haaraccessoires en slabbetjes zijn verkrijgbaar in het opvallende printje en kleurstelling waarmee Buhkids! haar ontwerpen herkenbaar maakt.

buhkids-love4kidz

buhkids-love4kidz

Lekker cocoonen in je dekentje

Op zoek naar een frisse wind door de nieuwe meidenkamer van dochterlief stuitte ik op de prachtige sierkussens in oker, roze en mosgroen. Door het kleurgebruik in combinatie met de grafische lijnenprints is Buhkids! zeker opvallend, maar nooit schreeuwerig aanwezig. De kleuren, hoewel veelvuldig gebruikt, knallen niet van de stof af. Ze blijven natuurlijk aandoen en juist hierdoor geven ze een warm gevoel. Lekker cocoonen in je dekentje op de bank. Heerlijk.

buhkids-love4kidz

Multifunctionele deken

Mijn favoriet in de collectie is het multifunctionele deken dat zowel voor op reis, op bed als in de woonkamer een perfecte aanvulling is. Onder dit dekentje kun je niet alleen heerlijk warm wegdromen. Je kan het ook gebruiken als tent, kleedje, inwikkel deken of gewoon als knuffel op de bank. Nu maar hopen dat Sinterklaas mijn cadeaulijstjes leest.

buhkids-love4kidz buhkids-love4kidz

buhkids-love4kidz buhkids-love4kidz

Alle ontwerpen zijn vervaardigd van 100 procent katoen of 100 procent Merino wol en gemaakt in Spanje. Zo houden ze de productielijnen kort en hebben de ontwerpers zicht op het uiteindelijke product.

Buhkids is onder andere verkrijgbaar bij Keet in Huis

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: