Buitenspeelgoed tips

De lente begint al aardig prettig weer te geven, maar nog heel eventjes en dan begint de zomer! En zomer betekent lekker veel tijd buiten spenderen. Heb je zelf wel genoeg speelgoed voor buiten in huis? Wanneer de zomervakantie aanbreekt moet je kind zich natuurlijk wel kunnen blijven vermaken buiten. Hieronder geven wij wat tips voor buitenspeelgoed dat niet zal vervelen!

Trampoline
Een trampoline lijken kinderen werkelijk nooit zat te worden. Het is dan ook heerlijk om hoog te kunnen springen en je energie kwijt te kunnen. Zelfs ouders kunnen hierop een sprongetje wagen! Vriendjes die zelf geen trampoline hebben, zullen graag op visite komen. Je kunt zelfs wat vriendjes uitnodigen om een slaapfeestje op de trampoline te houden tijdens een warme nacht! Succes gegarandeerd.

trampoline-lobbes-love4kidz

Metaaldetector
Stuur je kind op pad om schatten te zoeken met een metaaldetector. Kinderen vinden dit ontzettend spannend en zullen graag stukken gaan wandelen om te kijken wat ze allemaal zullen vinden. Wie weet vinden ze wel ineens oude muntstukken! Let wel op, er kan een hele verzameling aan schatten ontstaan.

Telescoop
Met een telescoop kunnen de wat oudere kinderen vanaf 12 jaar uren zoet zijn. Je ziet de ongrijpbare objecten van het heelal. Hoeveel kinderen dromen er wel niet van om astronaut te worden? Met een telescoop komen ze net weer een stukje dichterbij hun droom.

telescoop-love4kidz-lobbes

Pijl- en boogset
Het klinkt wat jongensachtig, maar ook meisjes vinden dit vaak erg leuk om te doen. Iedereen kent Robin Hood natuurlijk wel. Het is erg leuk om hem te imiteren en ondertussen te leren hoe je met een pijl- en boog om moet gaan. Kinderen kunnen wedstrijdjes doen, wat tevens ook erg leuk is om te doen tijdens een verjaardagsfeestje.

pijlenboog-love4kidz-lobbes

Er is natuurlijk nog veel meer leuk speelgoed om buiten mee te spelen, maar dan wordt de lijst wel erg lang. Bovenstaande speelgoed en benodigdheden zijn onder andere verkrijgbaar bij Lobbes.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Buitenspeelgoed tips"

  1. Buitenspelen is gezond! Tips voor buitenspeelgoed | Love4kidz says:

    […] Nog meer buitenspeeltips? Lees dan de blog ‘Buitenspeelgoed tips’ […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: