Buitenspelen met Zeeman

Zeeman presenteert op ludieke wijze haar nieuwe zomercollectie ‘Kom je buitenspelen?’ aan de pers. Voor kinderen en pers werd een echt buitenspeelfeestje georganiseerd rondom een herkenbare knalgele bus. Naast de nieuwe collectie, kreeg we ook de mogelijkheid om ons uit te leven met echte Oud Hollandse Buitenspeel spelletjes.

Het is lente, de zon schijnt, we willen naar buiten! Niet alleen wij, maar ook Zeeman vindt dat kinderen naar buiten moeten. Niet langer meer voor de tv hangen of computeren, maar buitenspelletjes spelen. Om dit initiatief kracht bij te zetten hebben ze een geweldige campagne bedacht om hun steentje bij te dragen aan het ‘naar buiten gaan’. Met de titel ‘Kom je buitenspelen?’ presenteren ze niet alleen hun zomercollectie, maar ook een vijftal Oud-Hollandse Spelletjes.

zeeman, pr4kids, zomercollectie, kindermode, buitenspelen zeeman, pr4kids, zomercollectie, kindermode, buitenspelen zeeman, pr4kids, zomercollectie, kindermode, buitenspelen

Tijdens het persevent waren er tientallen kids druk bezig met het spelen van de spelletjes. Knikkeren, springtouwen, stoepkrijten, bellenblazen en het spelen met een bal, het was allemaal mogelijk. Terwijl mama de nieuwe – te leuke – zomercollectie bekijkt, zijn de kids druk bezig met alle spelletjes. Heerlijk om te zien hoe ze zich vermaakten in het zonnetje. Natuurlijk onder het genot van een pakje drinken en een zakje chips. Een welkome pauze tussen het spelen door.

zeeman, pr4kids, zomercollectie, kindermode, buitenspelen

Super verrast door de leuke kleurrijke collectie zijn we niet. Zeeman is al jaren favoriet voor leuke basics en hippe finds. Maar wel werden we gegerepen door de strakkere pasvorm van de broeken en shirts. Vooral de hippe collectie voor jongens deed ons watertanden. Met als absoluut hoogtepunt het geweldige grafische vest met knaloranje accenten. Wanna have! Daarnaast is de short met legerprint ook een echte musthave deze zomer en worden we ook heel blij van de vrolijke shirts.

zeeman, pr4kids, zomercollectie, kindermode, buitenspelenzeeman, pr4kids, zomercollectie, kindermode, buitenspelen

Meisjes hebben ruime keuze in skinnies in felle kleurtjes en opvallende prints, schattige vestjes en lieve petticoats. Onze musthave voor deze zomer is het blousje van ultra dun katoen met blauw-roze print. Heerlijk te combineren met een hippe roze petticoat. Vergeet niet een leuke ragfijne goudkleurige ketting met opvallende hanger.

zeeman, pr4kids, zomercollectie, kindermode, buitenspelen

Wat hoe een schot in de roos zal dit rompertje met mutsje en broekje als kraamcadeautje zijn? Wij zijn helemaal verliefd op het zebra printje. En de oortjes op het mutsje zijn te lief.

zeeman, pr4kids, zomercollectie, kindermode, buitenspelen

Zeeman | meisjes en jongens van maat 50 t/m 164 | prijzen variëren van € 0.99 t/m  €8,99 | bij besteding van €10,- aan kinderkleding ontvang je gratis een van de vijf Oud-Hollandse-Spelletjes (knikkers, stoepkrijt, springtouw, bal of bellenblaas)

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: