Bunnies | kleurrijke zolen voor kleine mannen

We zien ze veel de laatste tijd: kleurrijke zolen onder mannenschoenen. Een geweldige manier om een vrolijk statement te maken. Kleine mannen kunnen dan niet achter blijven, vinden ze bij Bunnies en dus komen ze met een geweldige serie suede broques met gekleurde zool!

Als je een zwak hebt voor de klassieke borques (je weet wel die collegeschoenen met gaatjes in het leer), dan val je zeker voor de broques 2.0 van Bunniesjr. Ze hebben deze degelijke stappers gecombineerd met hét fashionstatement van 2013: de gekleurde zool en ze maakten van dit idee een heel serie kinderschoentjes in suède.

bunniesjr kinderschoenen babyschoenen

Nu zijn deze typische herenschoentjes sowieso al een geweldige blikvanger aan de voetjes van je kleintje. Met de knalgekleurde zool zullen ze niemand meer ontgaan. Dit in combinatie met een paar veters in dezelfde kleur maken de schoenen echte musthaves voor deze zomer.

bunniesjr kinderschoenen babyschoenen

Bunniesjr zorgen met hun collectie baby- en kinderschoenen dat voetjes op een gezonde wijze groeien tijdens de verschillende fases: het liggen, kruipen, staan en lopen. Voor elk van deze ontwikkelingsfases heeft Bunnies een speciaal soort schoen ontworpen omdat gezonde voetjes daar om vragen. Als een baby’tje alleen nog maar ligt is het van belang dat je soepel, licht en zachte schoentjes aantrekt zonder veel poespas. Tijdens de kruipfase zijn schoentjes alleen van belang om de kou tegen te gaan bij het naar buiten gaan. Bunnies heeft hiervoor hippe schoentjes met softflex zooltjes ontworpen. De volgende stap is het zelf opstaan. Nu kun je gaan denken aan een schoen met een lichte, maar stevige zool. Wanneer eindelijk de eerste stappen worden gezet is je kleintje klaar om op kinderschoenen de wereld te ontdekken. Ook hiervoor heeft Bunniesjr een geweldige collectie sneakers, mary-janes, stoere stappers en hippe broques.

Bunnies Chaz Classic | verkrijgbaar in maat 20 t/m 26 | €69,95 | kijk voor meer informatie op Bunnies 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Bunnies | kleurrijke zolen voor kleine mannen"

  1. Fav of the Day | schoenen by CARRÉMENT BEAU | Love4kidz says:

    […] gekleed te gaan. Een beetje experimenteren is dan ook geen probleem. Zo hebben we al een paar suède brogues de revue zien passeren evenals een paar hoge lakleren dr. Martens en een paar hippe leren sneakers […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: