Busha leggings | grappige kontjes

Gespot op de Flavourites Live dit weekend: de Busha leggings in de stand van Atelier Kiddies. Leggings voorzien van een grappige print, maar met een heel opvallende achterkant. Namelijk op de bips van je kleintje prijkt een schattig, stoer of vrolijke afbeelding. Leuk voor zowel jongens als meisjes.

De Busha leggings zijn voorzien van een patroon op de voor- en achterzijde van de benen. Maar het opvallendste onderdeel van deze schattige leggings is de bilpartij. Hierop staat een figuurtje afgebeeld in een contrasterende kleur. Een ware eyecatcher op je bips.

Busha leggings

Met deze leggings is het geen probleem als een jurkje een beetje kort is. Want de leggings zorgen voor een opvallend detail in je outfit. Ook jongens kunnen stoer met hun Busha legging ravotten, kruipen en spelen. Immers met een stoer shirt is de legging prima te stylen tot een bink-proof outfit.

De Busha leggings zijn gemaakt van 80% katoen, 17% polyester en 3% spandex in de maten 6 mnd t/m 2 jaar. De leggings zijn verkrijgbaar bij Atelier Kiddies  en kosten €8,95 

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: