Buurman en Buurman in het theater | A JE TO

Mollen in de tuin! Je moet er niet aan denken. Je hele tuin gaat er aan. En het gaat natuurlijk helemaal fout als je Buurman en Buurman heet. In de nieuwe theatervoorstelling A JE TO! gaan Buurman en Buurman op mollenjacht. Dat kan alleen maar mis gaan. Hilarisch mis.

Als je Buurman en Buurman een toneel geeft, dan weet je dat er van alles mis kan gaan. Zelfs het makkelijkste klusje weten ze om te toveren tot totale chaos.

buurman en buurman theater a je to! ajeto love4kidz

Ook in deze theatervoorstelling loopt het weer (bijna) volledig uit de hand. Buurman ontdekt een molshoop in de tuin en besluit dat de jacht op het slechtziende diertje is geopend. Het lijkt een makkelijk probleem, maar geloof me, als je Buurman en Buurman heet, dan gaat niets zoals het moet gaan. Een mol vangen kan dan ook uitlopen in een totaal omgevallen huis, geen elektriciteit en het gebruik van dynamiet. En die kleine mol maar lachen.

buurman en buurman theater a je to! ajeto love4kidz

A JE TO! een Interactie theatervoorstelling

Tijdens de voorstelling A JE TO! brengen Iwan Dam en Casper Grimbrère Buurman en Buurman tot leven in samenwerking met cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs. Het is een vrolijk stuk waarin de interactie met de zaal aandoenlijk is. Onze kleine première-gangers hebben de longen uit hun lijf geschreeuwd bij het zien van de mollen, het aansteken van de dynamiet staaf en toen het huis omviel. Buurman en Buurman spelen zelf ook met het publiek door ze er actief bij te betrekken.

buurman en buurman theater a je to! ajeto love4kidz

Twijfel jij of je met je kindje naar het theater kan?
Lees dan de blog Theater of TV?

A JE TO! is een leuke, vrolijke kindertheatervoorstelling die geschikt is voor het hele gezin. Vanaf 3 jaar is de voorstelling van een uur prima vol te houden. Ook voor ouders is het een vermakelijke voorstelling. Het stukje over groene stroom is wellicht voor kleine kinderen een beetje lastig, maar zal bij de ouders een lach op het gezicht toveren.

A JE TO! – Buurman en Buurman theatervoorstelling is van 28 oktober 2017 t/m 17 juni 2018 te zien in de Nederlandse theaters | kijk voor speeldata en beschikbare tickets op NTK 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: