Buzzy Brush by Jack & Jill | Elektrische tandenborstel

Tandenpoetsen, mijn kinderen vinden het niet het leukste klusje van de dag. Om ze toch goed te laten poetsen hebben we al van alles geprobeerd. Een timer, een poetsschema, lekkere tandpasta, een liedje. Niets hielp, tot we de Buzzy Brush van Jack & Jill mochten testen. Deze elektronische tandborstel maakt van elke poetsbeurt een feestje.

Wat heeft de Buzzy Brush wat andere tandenborstels niet hebben? Een leuk liedje, een poetsschema, een elektrische borstel en leuke stickers om de tandenborstel persoonlijk te maken. Laten we eerlijk zijn, wie kan deze extraatjes in een tandenborstel weerstaan?

jackandjill-toothbrush-1

Gelijk bij het uitpakken van de tandenborstel is onze jongste enthousiast. Een echte elektrische tandenborstel, dat ik nog al wat. Als de borstel – na het installeren van de batterijtjes – ook nog een catchy country-like liedje begint te zingen over waarom je je tanden moet poetsen en waar je aan moet denken tijdens het klusje is onze benjamin om. Hij wil hem gelijk proberen.

De zachte borstel van de tandenborstel is ideaal voor onze vierjarige. Zijn tandvlees blijft beschermt zelfs als hij iets te hard borstelt. Daarnaast is de kracht van de roterende tandenborstelkop wel effectief genoeg om goed de tanden schoon te maken. Door de knop van de tandenborstel 1 keer in te drukken, hoor je het poetsliedje. Welliswaar is dit in het Engels, maar na een 4-tal poest momentjes, zingen ze het op eigen wijze mee. Dit liedje loopt stap voor stap het gebit af en als je klaar bent, is het liedje afgelopen en stopt de tandenborstel automatisch. Ideaal, want zo weet je als kindje gelijk wanneer je mag stoppen, zonder dat je steeds op de klok/ timer moet kijken.

jackandjill-toothbrush-6

Druk je twee keer op de knop, dan krijg je stap voor stap een poets-begeleiding. Ook dit is in het Engels, maar het is wonderlijk hoe snel onze kleuter dit door heeft. Hoewel hij liever het liedje kiest, vindt hij zo nu en dan de rustige poets stem ook wel lekker.

jackandjill-toothbrush-4

Druk je echter drie keer op de knop dan heb je alleen een roterende tandenborstel zonder geluid. Wij hebben deze functie niet uitgeprobeerd aangezien onze bink liever onder luid geluid en een stevig deuntje z’n tanden schoonmaakt.

Om de tandenborstel helemaal persoonlijk te maken, zitten er een 6-tal bubbly stickers in de doos. Hiermee maak je je tandenborstel helemaal van jou. Ideaal voor kleine kinderen, want wat is er leuker, dan je eigen tandenborstel nog mooier te maken. Onze tandenborstel is voorzien van alle stickers in de doos en is zo een kleurrijke eyecatcher in de badkamer.

jackandjill-toothbrush-7

De Jack & Jill tandenborstel gebruiken we met de biologische tandpasta van Jack & Jill. Deze tandpasta is niet alleen favoriet bij de kleinste, ook beide andere kinderen verkiezen deze tandpasta boven alle andere kinder-varianten die we in huis hebben.

De tandpasta bevat calendula –voor het tandvlees – en is voorzien van een biologische bananen-smaak. Daarnaast is de tandpasta fluoride-vrij, suiker-vrij, gluten-vrij en bevat de tandpasta geen kunstmatige conserveringsmiddelen.

jackandjill-toothbrush-2

Jack & Jill | Buzzy Brush tandenborstel | €22,95 | vanaf 3 jaar | gerecycled handvat | 3 verschillende instellingen | 6 verschillende stickers | vekrijgbaar via Blabloom

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Buzzy Brush by Jack & Jill | Elektrische tandenborstel"

  1. Annelies Frijters says:

    Zo is tandenpoetsen geen opgave meer. 🙂

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: