Cariboo exclusieve wieg uit Nieuw Zeeland

Op zoek naar een prachtige handgemaakte, exclusieve wieg? Kijk dan eens naar de wiegen van Cariboo. Cariboo is een merk  uit Nieuw Zeeland en staat voor kwaliteit, handgemaakt en tijdloze ontwerpen. Een sieraad voor elke kinderkamer. En in een handomdraai te veranderen in een speelplekje en een verschoningsplek. Hou multifunctioneel kan eenvoud zijn.

Cariboo maakt prachtige handgemaakte wiegen in de beste kwaliteit. Ze staan voor exclusieve ontwerpen die door hun mooie zachte vormen en hoeken tijdloos zijn. Hierdoor passen ze geweldig in iedere kinderkamer. De wiegjes zijn door hun ideale afmetingen en ontwerp in iedere kamer te plaatsen. Zo passen ze prima naast je bed in de slaapkamer, voor die eerste onzekere weken waarin je je kindje graag dicht bij je wilt hebben. Maar de wieg kan ook prima in de woonkamer dienst doen als ‘slaapplekje’ of vervanging van een wieg. De Cariboo wieg heeft een multifunctioneel ontwerp. Door meerdere uitbreidingsmogelijkheden is de wieg in een handomdraai te veranderen in een speelplekje – door opzetten van een bijpassende activitygym- en kan het tevens dienst doen als verschoningsplek, door plaatsing van de wiegverschoner.

cariboo

Het kruislingse ontwerp van de poten zorgt ervoor dat de wieg super stabiel is en stevig staat. Iedere wieg is gemaakt van duurzaam hout en natuurlijke materialen. Groot voordeel is dat de alle bekleding losgemaakt en gewassen kan worden. De wieg is in 15 duo kleuren verkrijgbaar evenals in in volledig wit.

Kenmerken:

  • De Cariboo wieg wordt geleverd inclusief matras, bekleding en houten frame
  • De wieg is uit te breiden met een activiteitengym, een verschoningsplek en een hemel
  • De wieg is met de hand gemaakt
  • De wieg iste gebruiken tot het kindje rechtop kan zitten
  • De wieg is gemaakt van duurzaam hout en natuurlijke materialen
  • De bekleding kan losgehaald worden en gewassen
  • De afmetingen van de Cariboo wieg zijn: 84x70x81 cm (LxBXH)
  • De hoogte van de wieg inclusief hemel: 139 cm.

De wieg kost € 239,95. Voor de hemel betaal je € 34,-. De activiteitengym kost € 124,90 en de verschoner kost € 56,39. Zie voor verkoopinformatie en verdere prijzen: www.cariboonz.co.nz

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: