Carriwell | Voedingsbeha met gel-beugel

Ze wonnen de Baby Innovation Award 2014 tijdens de Negenmaandenbeurs dit jaar: Carriwell. Met hun voedingsbeha met gel-beugel nemen ze de volgende stap in de wereld van de zwangerschapslingerie, zeggen ze. Wij nemen deze innovatieve beha onder de loep en testen hem uit.

Iedere mama weet dat het zoeken van een beha tijdens je zwangerschap geen gemakkelijke opgave is. In de eerste plaats omdat je beha-maat opeens verandert. In de tweede plaats omdat tijdens deze negen maanden niet alles meer lekker zit. Je moet dus echt op zoek naar de geschikte zwangerschapsbeha voor jou.

carriwell, voedingsbeha, zwangerschap, gel beugel, pretty mum

Waren vroeger veel van deze beha’s zonder beugels omdat dit het meest comfortabele is voor je zwaarder wordende borsten. Tegenwoordig vindt je toch ook veel exemplaren die voorzien zijn van een beugel. Alleen zitten deze beugels niet altijd meer even lekker en is de kans op borstontsteking ook groter. Maar wat als je echt niet zonder beugel kan? Dát moeten ze bij Carriwell ook gedacht hebben. Dit jaar wonnen ze de Baby Innovation Award 2014 voor hun gel-beugel. Deze gel-beugel is niet alleen ideaal voor zwangere vrouwen en net bevallen mama’s die heel graag een beugel beha willen (blijven) dragen. De Carriwell gel-beugel is ook veilig.

Natuurlijk zijn we heel nieuwsgierig naar deze innovatieve beha. We zijn dan ook blij dat we een exemplaar mogen testen. En wie beter kan een zwangerschapsbeha testen dan een hoogzwangere mama met een voorliefde voor beugel beha’s? Iris is meteen enthousiast over de Carriwell naadloze gel-beugel voedingsbeha. Als mama van vier weet ze precies wat ze tijdens de zwangerschap van haar borsten kan verwachten en hoe ze reageert op ‘echte’ voedingsbeha’s met een beugel. “Deze beugel voelt wel meteen veel beter aan. Hij vormt zich heel natuurlijk naar mijn borsten”, is haar eerste indruk. Vooral omdat de beugel volledig bestaat uit gel. Doordat de gel warm wordt, gaan ze automatisch in de juiste vorm van je borsten tijdens het dragen. Hierdoor voorkom je dat hij tijdens het dragen gaat duwen en klemmen. Iets dat borstontstekingen voorkomt. Na een aantal dagen dragen is de conclusie inderdaad dat de gel-beugel heerlijk zit en niet klemt of duwt. Iris: “dat is wel het grootste pluspunt, hierdoor krijgen je borsten toch de ondersteuning die je gewend bent, terwijl de zachte gel ervoor zorgt dat het aangenaam zit tijdens het dragen. Op het moment kan ik sowieso minder op mijn huid verdragen. Een uitvinding als dit is dan ook echt een innovatie. Ik ben enthousiast.”

carriwell, voedingsbeha, zwangerschap, gel beugel, pretty mum

Naast dat de beha voorzien is van de innovatieve gel-beugel is de voedingsbeha ook naadloos. “Dit vergroot het draagcomfort enorm. Niet alleen heb ik last van een echte beugel op het moment, ook naden bezorgen me een geïrriteerde huid”, aldus Iris. “Daarnaast vind ik het een oplossing dat er een verlengstukje bij de beha geleverd wordt. Door deze extra sluitstanden kun je de beha op de groei bijstellen, ook niet geheel onbelangrijk tijdens deze spannende maanden waarin je lichaam continue verandert.”

Naast dat de Carriwell gel-beugel beha tijdens de test goed in de smaak valt, is het natuurlijk ook een voedingsbeha. Ondanks dat Iris nog niet in staat is de beha hierop te testen, kan Iris wel putten uit drie eerdere borstvoeding-ervaringen. Hierdoor is ze een ervaringsdeskundige wat betreft de vormgeving, draagbaarheid en toepasbaarheid van diverse voedingsbeha’s. Iris: “De stof van de Carriwell beha is heerlijk rekbaar en zacht. Ook de brede schouderbanden zorgen voor extra steun en comfort. Tijdens het voeden lijkt de gel-beugel niet in de borst te prikken. Een enorm pluspunt.”

carriwell, voedingsbeha, zwangerschap, gel beugel, pretty mum

Zijn er dan ook nog nadelen aan deze naadloze gel-beugel voedingsbeha? Iris: “Wat ik jammer vindt aan de Carriwell beha is dat deze super lekkere beha er weer uitziet als de geijkte voedingsbeha: zonder kleur en details. Ik had graag deze super beha in een mooi kleurtje, printje of met een leuk detail gezien. Maar dat is natuurlijk wel ‘smaak’.” Wellicht dat Carriwell deze tip mee kan nemen naar de ontwerp-tafel om van deze geweldige voedingsbeha de perfecte voedingsbeha voor iedereen te maken.

Carriwell naadloze gel-beugel voedingsbeha | €38,95 | maat S t/m XL | in zwart of wit

Kans maken op een geweldige naadloze gel-beugel voedingsbeha van Carriwell? Laat dan hieronder een comment achter waarom juist jij deze beha die de Baby Innovation Award heeft gewonnen, wilt ontvangen! Actie loopt t/m 6 april 2014

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

4 Responses to "Carriwell | Voedingsbeha met gel-beugel"

 1. Marloes van Westenbrugge says:

  Mijn man heeft per ongeluk mijn zwangerschaps/borstvoedings beha’s weg gedaan……..ik wil geen beugels meer vanwege pijnlijk klier weefsel en ben dus zoekende naar een mooi alternatief. volgende week uitgerekend en wil weer bv gaan geven <3

 2. Ilse Brinkhuis says:

  Mijn dochter wil graag borstvoeding geven, en is in augustus uitgerekend. Zo`n voedings bh zou dan een must zijn 🙂

 3. WilmaD says:

  Voor mijn dochter die uitgerekend is in juni. De bh ziet er comfortabel uit. En dat is fijn met voeden

 4. Katrien Adams says:

  Bij onze dochter had ik borstvoedingsbeha’s gebruikt van mijn zus. De kans is groot dat ze nog borstvoeding geeft als ik terug ga bevallen. Dus dan heb ik mijn eigen beha’s nodig.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: