Catwalk versus Budget | De all-over print romper

Hip heeft niets met je portemonnee te maken. Stijl is een way of life. Dat koop je niet alleen bij een designerzaak. Stijl Draait om gevoel. Graag willen we voor verschillende beurzen leuke en hippe fashion laten zien. Vandaar de nieuwe rubriek:  ‘Catwalk versus Budget‘. Deze week: de romper met all-over print

catwalk-budget | smafolk, maxomorra zeeman

Smafolk | De romper van Smafolk is de duurste van de drie gekozen rompers. Deze romper is van organisch katoen en draagt het Okotex Standard 100 merk. Dit garandeert dat het kledingmerk geen schadelijke stoffen in haar kleding heeft verwerkt die vrijkomen tijdens het dragen. Voor deze duurzame manier van produceren zorgt voor de hogere prijs van de romper. Ook de afwerking en de pasvorm zijn van groot belang. Zo heeft de romper in tegenstelling tot de Maxomorra romper geen knoopjes aan de bovenzijde en is de ruimte rond de beentjes breder.

Maxomorra | De Maxomorra romper is in deze all-over prints vergelijking een mooie middenmoter. Ook deze romper is op een duurzame manier vervaardigd van organisch katoen. Maar verschilt van haar duurdere broertje in afwerking en details. Waar Smafolk kiest voor kleine randjes, hebben de rompers van Maxomorra brede manchetten die je kan omslaan. Ook de stof is steviger. rond de hals zitten drukknopen, iets dat zowel Smafolk als de Zeeman romper niet hebben.

Zeeman | Het budget-broertje van de drie is een all-over print romper van de Zeeman. Het verschil met haar Catwalk-broertje is €21,50 waardoor het ook echt een budget versie is. Maar dat hij niet onder doet voor de andere twee ligt vooral aan de print van grappig geplaatste olifantjes en de halsafwerking (zonder knoopjes). Natuurlijk zien we duidelijk verschil: zo zitten er geen manchetten aan deze romper, is hij breder dan z’n duurdere broertjes en niet vervaardigd van organisch katoen. Maar hij doet qua hipheid niet onder voor de andere twee.

Smafolk romper €23,95 verkrijgbaar bij Kleine Sam | Maxomorra romper €15,- verkrijgbaar bij Purestarters | Zeeman romper €2,49 verkrijgbaar in de winkels van Zeeman Textielsupers

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: