Chalktrail | Krijten op de fiets

Fietsen is voor veel kindjes een favoriete bezigheid. Ook stoepkrijten behoort tot een van de leukere buitenspeel-activiteiten. Waarom deze twee niet samenvoegen, dachten ze bij Chalktrail. En een stoepkrijthouder voor achter je fiets of step is geboren.

Chalktrail is een geweldige uitvinding voor alle kindjes die  graag fietsen en dit aan iedereen willen laten zien. De Chalktrail is namelijk een stoepkrijthouder die achter de fiets bevestigd kan worden. Plaats de dikke stoepkrijt in de houder, plaats de houder in de juiste houding op de weg en huppakee, fietsen maar. Achter de fiets verschijnt een gekleurde streep. Hierdoor kun je grappige patronen maken of een echt kunstwerk.

chalktrail, stoepkrijthouder, fietsen

Door de gemakkelijke bevestiging, kunnen kids het zelf achter hun fiets hangen zonder hulp van papa en mama. Wel zo handig, want als je aan het spelen bent met je vriendjes, dan wil je niet continu naar binnen rennen voor hulp. Ook het verwisselen van het stoepkrijt kan eenvoudig gedaan worden. Hierdoor krijgt een kunstwerk niet een maar meerdere vrolijke kleuren. Door het universele bevestigingssysteem kan de Chalktrail achter elke fiets of step bevestigd worden.

chalktrail, stoepkrijthouder, fietsen

Chalktrail | universele stoepkrijthouder | $19,99 via Vat19 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: