Chewelry | Bijtsieraden voor mama en kind

De naam Chewelry zegt het eigenlijk al helemaal: bijtsieraden. Heel mooie en trendy bijtsieraden voor mama en kind. De siliconen kettingen en armbanden – ontworpen door Smartmama – zijn speciaal voor baby’tjes en kindjes om op te bijten, maar zijn daarnaast ook super leuk om te dragen.

De ontwerpen en het concept van Chewelry grepen me gelijk. Deze kettingen zijn te leuk en te handig. Het feit dat ik geen kleine baby met doorkomende tandjes meer in huis heb, bleek overigens geen enkel probleem. Deze vrolijk gekleurde hippe kettingen spreken ook een bengel van 2 heel erg aan. Lekker op schoot hangend was het eerste dat hij deed: grijpen naar de ketting en 1 van de siliconen diamanten in zijn mond stoppen. Helemaal rustig zat hij zo een tijdlang te genieten. En deze mama genoot hardop mee. De tijd dat dit mannetje stil op haar schoot zat te ontspannen was al even geleden.

chewelry, bijt sieraden, smartmamachewelry, bijt sieraden, smartmama

Dat het ‘ontspannen momentje’  van Simon geen ‘Lucky shot’ was, bewees het moment dat de kleine man bewust op schoot kroop om even tot rust te komen. Maar alleen met de knalblauwe ketting van Chewelry in handbereik. Zo nu en dan racete hij zelfs op z’n fietsje voorbij om abrupt te stoppen om even een bijtje in de ketting te geven. Wat een super leuke momentjes heb ik zo met mijn steeds groter wordende Benjamin.

chewelry, bijt sieraden, smartmamachewelry, bijt sieraden, smartmama

Chewelry wordt niet alleen gemaakt van siliconen die heerlijk zijn om in te bijten. Door de afwezigheid van schadelijke stoffen als BPA zijn de sieraden helemaal veilig. Daarnaast zit er aan elke ketting een speciale veiligheidssluiting die er voor zorgen dat ze altijd los schieten als er aan getrokken wordt. Na gebruik kun je ze eenvoudig schoonmaken, zelfs in de vaatwasser is mogelijk.

chewelry, bijt sieraden, smartmamachewelry, bijt sieraden, smartmama

Naast de volwassen mama-serie, heeft Smartmama met haar Chewelry lijn ook een speciale Girlzz serie. Geweldig voor dochterlief die ook graag een mini-mama wil zijn. Dit is dan ook een ideaal kraamcadeautje voor een grote zus. Zo voelen ze zich zeker te weten heel belangrijk. Omdat de Girlzz lijn vanaf 3 jaar is, kunnen ze ook prima gebruikt worden voor het ‘eigen gebruik’. Want door het knabbelen op de kralen worden ook grotere kindjes heel ontspannen. Ook deze kettingen zijn voorzien van de speciale veiligheidssluitingen.

chewelry-bijtsieraden-9

Chewelry | Dameslijn: ketting €19,95 – armband vanaf €9,95 | Kinderlijn: ketting €9,95 | Smartmama

Note: uit ervaring weet ik dat deze sieraden ook heel geschikt zijn voor kindjes met een vorm van autisme. Het gaat het kauwen en bijten op andere voorwerpen tegen. 

Kans maken op een super leuke en vrolijke ketting uit de Girlzz collectie van Chewelry? Laat dan hieronder een comment achter waarom juist jij dit geweldig bijtsieraad wilt ontvangen! Actie loopt t/m 6 april 2014

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

4 Responses to "Chewelry | Bijtsieraden voor mama en kind"

 1. Peggy says:

  Volgens mij zijn er tandjes op komst bij mijn kleine man! Hij weet niet hoe snel hij alles in zijn mondje kan stoppen! Sieraden van mama zijn maar wat interessant voor hem. Hoe leuk is het om een ketting te dragen waar hij helemaal op los mag gaan! 🙂

 2. WilmaD says:

  wat ziet dat er leuk uit, en heel fijn dat het veilig is en geen verkeerde stoffen bevat. Mijn kleindochter van 2 kauwt graag op van alles omdat haar kiezen doorkomen of ze heeft last van haar tandjes. Zo is er altijd wat. Maar deze ketting gaat vast verlichting geven en troost.

 3. marlies says:

  ideaal voor kleindochter lise

 4. will says:

  Dit vind ik een heel leuk en handig item.
  Mijn kleindochter wil altijd mijn ketting in de mond doen en dat vind ik dan niet goed.
  Met dit handige ketting hoef ik niet meer nee te zeggen en is het voor haar ook fijn als oma niet meer nee zegt.
  Ik wil graag een kansje wagen.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: