Children Inspire Design | Schoolkaarten

Bij mijn zoon hangen ze nog in de klas: ouderwetse cijferkaarten en alfabetkaarten. Zelf heb ik nog een prachtige schoolplaat van een ‘Botermakerij’ aan de muur hangen. Ooit gekregen van mij opa die hoofdmeester was op een basisschool. Children Inspire Design neemt ons mee naar die oude ontwerpen – ver voor het digibord en de iPad. Ze ontwerpt pareltjes voor aan de muur: old skool muurkaarten.

Niet alleen ziet het er veel leuker uit dan een computerscherm, ze voldoen ook prima als ondersteuning in het leerproces van kinderen. De geweldige cijfer- en alfabetkaarten van Children Inspire Design zijn  old skool retro kaarten  waarmee kids leren  tellen van 1 tot 10 of de letters van het alfabet. Hang de kaarten aan een lijntje met wasknijpers en je hebt naast een leermoment ook een geweldige muurdecoratie.

Grasonderjevoeten, Children Inspire Design, Muurkaarten, Schoolkaarten, Cijferkaarten

Ook de Nature Alphabet kaarten spreken tot de verbeelding. Op elke kaart staat een dier of element uit de natuur afgebeeld. Helaas voor nu nog wel in het Engels, maar hoe leuk staan deze kaarten boven een bureautje en een beetje talenknobbel pikt de woordjes heel snel op.

Grasonderjevoeten, Children Inspire Design, Muurkaarten, Schoolkaarten, Cijferkaarten

De kaarten van Children Inspire Design worden vervaardigd uit gerecycled papier. Er wordt gewerkt met milieuvriendelijke inkten en verzonden in een biologisch afbreekbare verpakking.

Children Inspire Design | Kaarten | prijzen vanaf €19,50 | verkrijgbaar bij Grasonderjevoeten 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: