Childs own studio | tekeningen worden knuffels

Soms krijg je een tekening van je kindje dat zo mooi is dat je het voor altijd wilt bewaren. Hoe leuk zou het zijn als je het tot leven kunt laten komen? ‘Child’s own Studio’ zorgt hiervoor. Zij tovert een kindertekening om tot een echte knuffel om vast te houden.

Kindertekening spreken vaak tot de fantasie. Er komen de mooiste momenten tot leven. Prinsessen, monsters, gekke figuren en beesten passeren de revue. Soms te mooi om in een laatje te stoppen. Dat vindt Wendy  Tsao ook en ze begon ‘Child’s own Studio’. Ze maakte haar eerste knuffel vanaf een een kindertekening van haar zoon. Die was er zo blij mee dat ze besloot andere kinderen blij te maken met haar creaties.

child's own studio

Kindertekeningen zijn het uitgangspunt. Alle figuren op de tekening kunnen een echte knuffel worden die je vast kan houden, kunt knuffelen en overall mee naar toe kunt nemen. Hoe geweldig is het voor kinderen om hun eigen creatie terug te zien in een echte knuffel die ze ook nog mee naar bed kunnen nemen.

child's own studio

De knuffels van Child’s own Studio zijn niet goedkoop. Je moet toch rekening houden met prijzen vanaf $90,- Maar dan heb je wel een uniek exemplaar van je eigen tekening. Alle knuffels zijn met de hand gemaakt en met zoveel zorg gemaakt dat ze voorzien zijn van de kleinste details en specificaties.

Kijk voor meer informatie op Child’s own Studio

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: