Cinemum | Met je baby naar de bioscoop

Zin om een filmpje te pakken, maar is het daar de laatste tijd niet van gekomen omdat je met kleine kindjes zit? Geen nood! Cinemum is de oplossing. Zij bieden je de mogelijkheid om met je baby in de bioscoop te genieten van actuele films.

Ga je sinds de komst van je kindje nooit meer naar de bioscoop omdat het regelen van oppas niet lukt of omdat je je baby liever niet overlaat in de handen van een ander? Dan is Cinemum de oplossing voor jou! Dit Scandinavische concept biedt ouders de mogelijkheid met hun baby naar de bioscoop te gaan om de nieuwste films te zien. Zo staat het krijgen van een kindje niet synoniem voor: niets meer kunnen doen. Cinemum regelt het allemaal!

Bij Cinemum is de bioscoopzaal zo ingericht dat zowel ouders als baby’s zich fijn voelen. Je baby krijgt (gratis) een eigen stoel waar je prima een maxi-cosi op kwijt kan. Door het licht niet helemaal uit te doen, heb je de mogelijkheid om eenvoudig spullen (speentje, flesje etc.) te vinden die op de grond zijn gevallen. Ideaal natuurlijk, want wat is er meer vervelend dan op de tast op zoek gaan naar belangrijke zaken.

Door het geluid van de film zachter  – dan we gewend zijn – af te spelen, zal je baby niet schrikken op het moment dat de film begint. Mocht het onverhoopt wel gaan huilen: geen nood! Bij Cinemum komt iedereen met dezelfde instelling ‘wij hebben een kindje bij ons’. Je mag tijdens de voorstelling gewoon in- en uitlopen om bijvoorbeeld je kindje te troosten of om een luier te verschoenen. Ook zijn er faciliteiten om je baby te voeden en te verschonen.

Cinemum zit op het moment in Amsterdam, Groningen, Tilburg, Scheveningen, Den Haag, Breda en Eindhoven. Kijk voor actuele voorstellingen, data en tijden op Cinemum 

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: