Corkers | creatief met kurk

Wat zijn ze leuk, de Corkers! Niet geschikt voor de kleinsten onder ons, maar onder begeleiding is dit een leuk knutselprojectje om met je kids te doen. Je moet er wel even een goede fles wijn of champagne voor   openen, maar dan komen de Corkers ook helemaal tot leven. Dat is pas echt creatief met kurk.

Corkers, creatief met kurk, diy, kinderen

Corkers zijn leuke, grappige en lieve kurk-wezentjes. Gemaakt van, juist; een kurk. Oh, en de juiste pinnetjes van Monkey Business natuurlijk. Zij verzonnen de tientallen Corkers die er nu verkrijgbaar zijn. In elk doosje vind je een aantal pinnetjes die je op geheel eigen wijze in de kurk kunt drukken. Hierdoor ontstaat – of het mannetje op de voorzijde van je doosje – of natuurlijk nog leuker een geheel eigen creatie. Laat je Kurk tot leven komen met de pinnetjes en je eigen fantasie.

Corkers, creatief met kurk, diy, kinderenCorkers, creatief met kurk, diy, kinderen

Elk doosje heeft zijn eigen hoeveelheid pinnetjes en is geschikt om de Corker op de voorzijde mee te maken. Aan de binnenzijde van het doosje vind je overigens nog heel veel andere mogelijkheden en met een beetje fantasie creëer je je eigen Corker. Pas wel op je vingers, want de pinnetjes zijn heel scherp. Het is dan ook verstandig als volwassene wel toezicht te houden en hulp te bieden.

Corkers, creatief met kurk, diy, kinderenCorkers, creatief met kurk, diy, kinderen

Monkey Business | Corkers | materiaal kunststof | verpakking 11x6x1 cm | exclusief kurk | verkrijgbaar bij Rebelli Design

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: