Cottonballlights | sfeermakers in huis

Meteen toen ik de grappige balletjes van Cottonballligths op de redactie zag, was ik verliefd. Dit is de ideale sfeermaker in kinder- en babykamer. De gezellige lichtslinger kun je helemaal samenstellen naar eigen smaak en inzicht. Hoe? Dat kun je hieronder zien.

cottonballlights

Nadat ik de leuke cottonballs van cottonballlights zag, wist ik zeker: dit is de ideale sfeermaker voor in huis. Het missende linkje tussen leuk en super leuk. Deze grappig katoenen bolletjes worden eenvoudig over een lichtslinger (denk kerstlampjes) geplaatst en in een handomdraai heb je een geweldige accessoire om je kamer een nieuwe look te geven.

cottonballlights

Op de site van cottonballlights.com kun je eenvoudig je eigen unieke slinger samen stellen. Eerst kies je voor het aantal bollen: 20, 35 of 50. Daarna kies je een kleur snoer: wit, paars of groen. Daarna kun je aan de slag met de bollen. Er zijn 38 kleuren waaruit je je kleurcombinatie kunt samenstellen. Sleep je favoriete kleur naar de slinger en zo ontstaat er langzaam je eigen ontwerp. Je kan net zo lang wisselen totdat je helemaal tevreden bent. Klaar? Bestellen en afwachten maar!

cottonballlights

Een paar dagen later wordt ere en grote doos bezorgd. Vol bolletjes en 1 snoer. Het is wel de bedoeling dat je zelf aan slag gaat en de bollen aan het snoer bevestigen. Je doet er verstandig aan om tijdens je bestelproces een afdruk van je snoer te maken, want met een hele doos losse bolletjes op schoot ga je snel twijfelen. Ik besluit alle producten op de grond uit te stallen met het ontwerp voor me. De katoenenballetjes hebben een omtrek van 20,5 cm. In elke bal zit een gaatje dat je met een schaar iets groter knipt om het lampje van je lichtsnoer er door te steken. Trek het snoer strak en je hebt heel eenvoudig een bolletjesslinger.

cottonballlights

In een mum van tijd zitten alle 35 bolletjes op de slinger. Wat een vrolijk gezicht! Even ophangen, aansluiten en klaar! Ik kies ervoor om (met 3 kids) de slinger rond de trap te wikkelen. Zo is het in de woonkamer een mooi object (zonder licht) en geeft het in het donker prachtig licht en is het voor de kinderen een lust om via de verlichtte trap hun weg omhoog of omlaag te zoeken.

cottonballlights

Ik heb gekozen voor 35 bollen (gemaakt van katoengaren) op een zilver lichtsnoer. De gebruikte kleuren zijn: rood, light pink, shell, stone, mid grey en anthracite. Ook een lichtsnoer maken? Ga dan snel naar Studio Zo Mooi of Cottonballlights

Van 16 tot en met 19 mei geeft StudioZomooi 10% korting op aanschaf van een lichtslinger. Je kunt deze zelf samen stellen (kleur en aantal bollen), maar ook kiezen uit een van de bestaande favorieten. Via Haves4Kidz kun je je bestelling plaatsen. Je krijgt na betaling bericht over welke kleurkeuze je hebt gemaakt. De Cottonball Lights lichtslinger wordt gemonteerd bij je bezorgd.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: