Crazy Safety | Veilig is leuk

Oke, ik beken: ik vond fietshelmpjes niet leuk. Waarschijnlijk willen mijn kinderen ze daarom ook niet op. Maar ik begrijp wel dat veiligheid boven alles gaat en dat in het verkeer een fietshelm een must is geworden. Daarom ben ik ook zo blij met de fietshelmen van Crazy Safety. Deze helmpjes maken veilig leuk!

Eigenlijk spreken de foto’s van Crazy Safety voor zich: te gekke fietshelmen in de vorm van dierenhoofden. Stoere helmen die door hun design en kleur zeker opvallen in het verkeer. Want naast dat een helm het hoofd van je kindje moet beschermen, is het ook wel fijn dat je kind opvalt als het op zijn of haar fietsje door het verkeer ‘slingert’. Extra pluspunt!crazysafety-fietshelm-love4kidz

Dit Deense merk is weet hoe kinderen zich veilig willen kleden. De helmen bestaan uit verschillende stoere dieren: een witte haai, een draak, een tijger of luipaard zorgen voor bescherming van het kinderhoofdje. Liever niet al te stoer? Dat kan ook: een giraffe, een eekhoorn of zebra het is binnen het assortiment allemaal mogelijk. Ook in kleuren heb je keuze genoeg: van de zwarte draak tot een paarse kat het kan allemaal.

crazysafety-fietshelm-love4kidz crazysafety-fietshelm-love4kidz crazysafety-fietshelm-love4kidz

Extraatje: Het is mogelijk om een kin-beschermer aan de helm te bevestigen. Ook deze is in het design meegenomen. Ze lijken op de onderkaak van het dier, waardoor het een geheel vormt met de helm.

crazysafety-fietshelm-love4kidz

Crazy Safety | €39,95 | verschillende soorten | verkrijgbaar via ScandinavieXS

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

One Response to "Crazy Safety | Veilig is leuk"

  1. Vlijtig Liesje says:

    Die zijn inderdaad wel lollig! Een stuk beter dan het standaard fietshelmpje.
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Is een plog de nieuwe dia avond?My Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: