Cruciani armbandje | een macramé must have

Meestal zijn must haves een tijdelijke rage waaraan je meedoet, maar waarom eigenlijk. Met de Cruciani armbandjes twijfelen we niet waarom we ze willen dragen. Deze in macramé gemaakte zijden armbandjes zijn mooi en verspreiden nog een mooie boodschap van hoop, liefde en geluk.

De Cruciani armbandjes zijn begonnen met klavertjesvier in macramé. Verkrijgbaar in 28 verschillende sprankelende kleuren staan ze voor hoop, blijdschap en geluk. De armbandjes zijn een sieraad rond de pols.

Naast het klavertjevier zijn er ondertussen ook andere figuurtjes als Cruciani armbandjes verkrijgbaar. Zo heb je het duo-armbandje Chiave e Lucchetto. Je krijgt een armbandje met een sleutel en eentje met een slot. Speciaal voor ‘hem’ en ‘haar’.

In het jaar van de Draak kon een Cruciani Drago armbandje niet achterblijven. Ben je zelf een draak in de Chinese astrologie dan is dit armbandje helemaal toepasselijk. Kies je favoriete kleur en je hebt een prachtig bandje rond je pols.

cruciani armbandje

Natuurlijk is er ook een hartje. Cruciani Cuore is een prachtig bandje met een zevental hartjes. Ze staan voor de eeuwige liefde. Prachtig om te krijgen als moederdagcadeautje of om als kraamcadeautje cadeau te doen aan de nieuwbakken mama.

Wij zijn verliefd.

Cruciani armbandjes zijn verkrijgbaar vanaf €7,50 bij onder andere Manik Manik Kijk voor meer informatie op Cruciani

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: