Cuddledry | knuffelend drogen

Het leukste na het badderen of douchen met kindjes vind ik zelf altijd het afdrogen. Heerlijk een warm lijfje tegen je aan en de meeste lol hebben ze altijd in hun blootje. Alleen dat je zelf zo nat wordt van dat afdrogen, dat is geen succes … Daarom is de CuddleDry badcape een succes.

Cuddledry-handdoek-4
Cuddledry-handdoek-9

 

Simon is een beweeglijk mannetje dat altijd heen en weer rent. Douchen en in bad gaan, levert dan ook standaard een natte badkamer op. Waarbij mijn kleding bij het afdrogen van z’n springend lijfje ook niet droog blijft. Toch vind ik het een geweldig momentje van de dag: een warm lijfje tegen je aan terwijl je hem lekker droog ‘robbelt’. We hebben er zelfs een heel liedje op verzonnen om via de haartjes, hoofdje, armpjes, buikje uiteindelijk bij de tenen te eindigen. Elke keer weer een succes.

Cuddledry-handdoek-5 Cuddledry-handdoek-7

Hoewel ik heel gelukkig wordt van het afdroog-momentje, vind ik de natte kleding achteraf toch iets minder. Daarom zijn de handdoeken van CuddleDry zo geweldig. Deze handdoeken gemaakt van bamboe zijn niet alleen heel erg zacht en vocht opnemend, ook zijn ze zo ontworpen dat mama tijdens het afdrogen, zelf droog blijft. Je kan de CuddleDry ontwerpen namelijk of om jezelf of om je kindje heenslaan. Ideaal natuurlijk voor een droge mama en kind.

Cuddledry-handdoek-6

De badcapes van CuddleDry zijn voorzien van een grappig dierenmotief. Bij ons thuis hangt de koe aan een haakje. Super leuk om te zien dat tijdens het afdrogen hij opeens verandert in een koetje dat luidkeels aan het boe-en is. Op zijn capuchon zitten twee hoorntjes die het feest compleet maken. Met het hoofd gebogen rent zoonlief vaak op mij af om van koe in een dol stiertje te veranderen. Dat maakt de badcape zo leuk. De fantasie wordt gestimuleerd terwijl je bezig bent met een ‘moeten’. Zo wordt ook het afdrogen een feestje om daarna te veranderen in een heerlijk relax momentje voor mama en zoon. Kleine man ligt graag in z’n badcape gewikkeld op ons grote bed om heerlijk na te soezen van het warme water.

Cuddledry-handdoek-1 Cuddledry-handdoek-2Cuddledry-handdoek-3

Waarom is deze badcape favoriet boven alle andere handdoeken en -capes? Daar is inderdaad meer voor nodig dan zachtheid en het opnemen van vocht. De CuddlDry badcape staat op nummer 1 omdat de vorm van de cape ideaal is. Hij is heel ruim en hierdoor wikkel je je kindje heel gemakkelijk helemaal in de handdoek en daarna kun je je kindje gewoon droog wrijven. Door het drukknoopje dicht te doen onder de kin blijft de capuchon goed op zijn plaats zitten en zorgen natte haartjes niet voor een natte badkamer.

CuddleDry Badcape | 3 dierenfiguren: koe, paard, draak | stof: bamboe | leeftijd: tot 3 jaar | €44,95 | verkrijgbaar o.a. Opeenwolkje

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: