Cuties and Pals | Grappige kinderkoffer

Een kindje zien lopen met de Cuties and Pals kinderrugzak is een vrolijk gezicht. Achterop de rug prijkt namelijk een felgekleurd dier in de vorm van een hardtop rugzak. De bijpassende kinderkoffer maakt van elke vakantie een feest.

De Cuties and Pals kinderkoffer met bijpassende rugzak zijn fel gekleurd, waardoor kindjes er zeker heel blij van worden. Er zijn verschillende dieren waaruit je kunt kiezen. Ga je voor de vrolijke gele bij, het grappige roze varken of toch liever voor de groene dino.

cuties and pals kinderkoffer

Alle rugzakken en koffers zijn voorzien van een een harde glanzende buitenschil, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Ideaal voor op vakantie! De trolley heeft een trekstang in twee verschillende standen waardoor hij voor verschillende leeftijden geschikt is. Aan de binnenzijde is de koffer met textiel bekleed en de twee banden zorgen ervoor dat de baggage niet door de hele koffer vliegen tijdens de reis.

cuties and pals kinderkoffer

De rugzak heeft een zachte achterzijde, zodat hij prettig te dragen is. Wat een opvallende verschijning op het schoolplein! En op reis? Dan bevestig je eenvoudig de rugzak op de koffer.

Cuties and Pals kinderkoffer en –rugzak is o.a. verkrijgbaar bij Travelbags  De koffer en rugzak kosten samen €99,- De koffer is los €69,- Kijk voor meer informatie op Cutiesandpals

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: