Dag dag dagboek | Afscheidsboekje voor meester of juf | Zoedt

Aan het einde van het schooljaar vind ik het altijd leuk om de juf en meester iets speciaals te geven als dank voor de goede zorgen het groeien van zoonlief. het Dag dag dagboek van Zoedt is een afscheidsboekje speciaal voor de meester of juf. 

het Dag dag dagboek is een soort vriendenboekje voor de juf of meester. De hele klas kan hierin zijn herinneringen aan desbetreffende leraar kwijt. Niet alleen kan je zelf een verhaal schrijven of een tekening maken voor jouw juf of meester, maar je kan ook een paar leuke vragen beantwoorden en een foto plaatsen van jezelf. Zo heeft de meester of juf een heel compleet boekje waarin de hele klas aan het woord komt. Een prachtig boekje om heel lang te bewaren.

zoedt-afscheidsboek-dagboek-meester-juf

Dag dag dagboek | origineel naslagwerk

In het dag dag dagboek van Zoedt krijg je per leerling 2 pagina’s. Elke pagina heeft een aantal vragen en de mogelijkheid om zelf een verhaaltje of tekening te maken. Zo kan het voor elk type kind een leuke manier zijn om zich zichtbaar te maken bij de meester en juf. In het afscheidsboekje is ruimte voor 34 leerlingen zodat zeker iedereen mee kan doen. Hierdoor ontstaat een compleet en overzichtelijk naslagwerkje van speciaal jouw klas.

zoedt-afscheidsboek-dagboek-meester-juf

Wil jij ook je meester of juf bedanken voor het leuke schooljaar? Kijk dan snel op de website van Zoedt.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: