Dat is Bluf! | Hilarisch gezelschapsspel voor bluffers

Hou je van bluffen of vindt je bluffen echt een kunst? Wat je ook kiest, het spel ‘Dat is Bluf!’ zal je zeker geweldig vinden. Dit gezelschapsspel voor kids vanaf 7 jaar  speel je met je grootste pokerface. Want om te winnen moet je bluffen. Zonder dat de anderen het doorhebben. Kun je dat?

Dat is Bluf! Van Spin Master is een gezelschapsspel voor 2 tot 4 spelers vanaf 7 jaar. Dankzij de eenvoudige spelregels is het spel ook voor jongere kindjes gemakkelijk onder de knie te krijgen. Hilarisch wordt het pas, als iedereen probeert te bluffen met z’n aller bestepokerface.

Dat is bluf gezinsspel

Het spel
Iedere speller zet z’n blufbril op en ontvangt z’n kaarten. Op de kaarten staan diverse afbeeldingen: yeti’s, spoken, aliens, heksen, draken en jokers. Ieder speller legt als het zijn beurt is een  of meerdere kaarten omgekeerd op het speelbord. En zegt welke kaarten het zijn. De andere spelers moeten goed naar de bluffer kijken en raden of deze bluft of niet.

Wordt je betrapt op bluf dan moet je een gekleurd neusdopje op je bril zetten. Sprak je de waarheid en was de beschuldiging onterecht, dan zet de andere partij een neusdopje op. Diegene die het eerst door z’n kaarten heen is en de kortste neus heeft, heeft gewonnen.

Dat is Bluf! | gezelschapsspel 2 tot 4 spelers | vanaf 7 jaar | Spin Master | €14,99 | verkrijgbaar in de speelgoedwinkel

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: