De Kabouterfabriek maakt kabouterpakketten

“Kaboutertjes, kaboutertjes, kaboutertjes bestaan!”, zingen Kabouter Plop en zijn vriendjes en dat willen wij maar al te graag geloven. Daarom zijn we ook fan van de Kabouterpakketten van de Kabouterfabriek. Elk pakket is met de hand samengesteld en biedt jouw en je kindje urenlang knutsel-, lees- en ontdekplezier.

De Kabouterfabriek maakt lieve kabouterpostpakketten voor kinderen. De pakketten zitten vol fantasie en creativiteit. Ze sporen kindjes aan om naar buiten te gaan en de wereld – natuur te ontdekken en wonderen op te sporen. Wij geloven in deze wonderen en zijn dan ook fan van de kabouterpakketten. Op het moment zijn er drie verkrijgbaar.

Wijde Wereld Reispakket
Dit is een kabouterpostpakket vol fantasie, bewustwording en een vleugje vrolijke kabouterspiritualiteit. Met dit pakket kun je samen met kabouter Balderik en Jonathan de wijde wereld in trekken. Zo ontvang je een prachtig geïllustreerd kabouterboekje, een Geheim Zakje en een aantal knutselspullen + instructievel om meteen aan de slag te gaan en de wijde wereld in te stappen.

Kabouterfabriek - kabouterpakketten

Kabouterdeurtje-pakket
Met dit pakket kun je samen met je kindje een kabouterdeurtje beschilderen. Dit deurtjes zet je op de slaapkamer van je kleintje tegen een muur of kast en dan komt daar vast een kabouter wonen.
Alle knutselbenodigdheden vind je in het pakket inclusief een prachtig klein kabouterboekje en een mooi welterustenverhaaltje.

Kabouterfabriek - kabouterpakketten

Moestuinkabouterpakket
Het Moestuinkabouterpakket is verkrijgbaar binnen een bepaald seizoen en geeft je de mogelijkheid om samen met je kindje te zaaien en te oogsten. Zo krijgen kindjes een duidelijk beeld van hoe zaadjes uitgroeien tot groente die je kunt eten.

Naast een aantal zaadjes van sla, radijs, tuinkers, parijse wortel en oost-indische kers ontvang je ook zakjes om kweekbakjes van te maken, bamboestokjes en een aantal geheime kabouterspulletjes. Natuurlijk krijg je ook bij dit pakket een leuk handgebonden boekje met het verhaal van Wampus de Moestuinkabouter.

Kabouterfabriek - kabouterpakketten

De Kabouterpakketten zijn voor €15,95 en onder andere verkrijgbaar bij Kleine Sam   Kijk voor meer informatie op De Kabouterfabriek

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: