De Oude Speelkamer | retro ledikant

Een modern ledikant verkleed in een retro jasje. Dat is precies het ledikant dat Esther Verheijden van De Oude Speelkamer heeft ontworpen. Een ware showstopper op het Flavourites Live Event omdat het in het echt nog mooier is dan op een foto.

Retro en vintage is in! Producten en kleding uit de jaren zestig en zeventig nemen gretig aftrek bij fashionadicts en fashionlovers. Esther Verheijden van De Oude Speelkamer heeft deze liefde voor retro vertaalt in een prachtig ledikant. Het resultaat is een met de hand gemaakt ledikant dat voldoet aan de huidige veiligheidseisen, maar lijkt te zijn weggelopen uit een prentenboek van vroeger.

Retro ledikant De Oude Speelkamer

De kleuren, de ronde randen en vooral het witte Bambi detail geven het bedje het retro gevoel waar veel ouders naar op zoek zijn. Maar door de verstelbare  bodem en de mogelijkheid van het babybedje een peuterbed te maken is het helemaal van ‘nu’.

Het retro kinderledikant handgemaakt in Nederland kost €1699,- Kijk voor meer informatie over het ledikant op De Oude Speelkamer 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: