De Vries Klinkklare Kinderschoenen

Echte leren kinderschoenen, zonder poes pas. Schoenen zoals we ze nog kennen van vroeger. Authentieke uitstraling van toen, met het comfort van tegenwoordig. Dat is de collectie Klinkklare kinderschoenen van De Vries. Tijdloos, no-nonsense en betaalbaar.

Het persbericht van De Vries Klinkklare Kinderschoenen lag al op ons bureau, maar bij het zien van de collectie op de Kleine Fabriek, kunnen we er niet meer om heen. De collectie van De Vries biedt een tiental retro kinderschoenen gemaakt van hoog kwaliteit leer. Alle ontwerpen ademen de stijl van de jaren 70 en 80. Schoenen zonder stootbumper en tierelanteintjes. Deze collectie is voorzien van prachtig gekleurde schoenen; van sneaker tot hoge laars.

De Vries Klinkklare Kinderschoenen

Een De Vries kinderschoen is eenvoudig te herkennen aan het makkelijke aantreklipje aan de bovenzijde van de schoen en het nummer op de achterzijde van de schoen.

De Vries Klinkklare Kinderschoenen

Elke schoen heeft zijn eigen nummer gekregen, van 0 tot 9. Dit nummer vind je terug op de hak van de schoen. Een opvallend detail dat de schoen net even dat kleine beetje extra geeft.

De Vries Klinkklare Kinderschoenen

De Klinkklare Kinderschoenen van De Vries zijn er in de maten 23 t/m 40 en de prijzen variëren van €69,- voor een ballerina tot € 89,- voor een hoge laars. Kijk voor de gehele collectie op De Vries

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: