De Week tegen de Kindermishandeling | Laat ze niet barsten

Deze week is de Week tegen de Kindermishandeling. Een week dat als doel heeft dat er meer bewustwording komt rondom kindermishandeling en wat je er als buitenstaander aan kan doen. 

de Week tegen de Kindermishandeling is een initiatief van de Taskforce kindermishandeling en seksueel misbruik. Eberhard van der Laan, hoofd van de Taskforce werkt samen met een kinderarts, een Rotterdamse wethouder, een kinderrechter en een politiechef. Allemaal met maar 1 doel: bewustwording voor dit probleem en zorgen dat omstanders weten waar ze (ook bij twijfel) naar toe moeten.  Dit jaar zijn Ruben Nicolai en Mert Urgurdiken (Mertabi, Youtube-ster) de ambassadeurs van Taskforce.

Schermafbeelding 2015-11-16 om 21.35.39

Vermoed jij kindermishandeling of seksueel misbruik? Twijfel dan niet en neem contact op met hulpinstantie ‘Veilig Thuis’ 0800-2000.

Ook meedoen en je stem laten horen? Kom in actie tijdens de Week tegen de kindermishandeling. Blaas een kauwgombel en maak een selfie. Plaats deze op Social Media met de hashtag #laatzenietbarsten

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: