Dekbedovertrek van Bas Kosters

Zijn ontwerpen zijn niet altijd geschikt voor kinderen. Zijn teksten liegen er niet om, maar toch spreken de kleurrijke illustraties wel tot de verbeelding. Ben je da nook op zoek naar een ‘kidsproof’ Bas Kosters item voor de kinderkamer? Check dan zijn dekbedovertrekken uit de Wehkamp Affection Collection.

Oh wat vind ik hem geweldig voor een kinderkamer, het ‘Goodnight ZZZ’ dekbedovertrek van Bas Kosters. Dit overtrek hoort in de Affection Collection die Kosters in opdracht voor Wehkamp heeft gemaakt.

653489_eb_01

Drie verschillende designs maakte Kosters voor de Wehkamp waaronder ‘Goodnight ZZZ’. Deze zwart-witte overtrek heeft ook gelijk mijn voorkeur. De grappige figuurtjes die de gehele cover bedekken nodigen uit tot kijken. Alsof je onder een groot ‘zoekplaatje’ slaapt. Heerlijk …

653489_eb_05

Naast Goodnight ZZZ ontwierp Bas Kosters ook ‘Happy Joy’ en ‘Tickle me Blue’.

Bas Kosters dekbedovertrek | een-persoons, twee-persoons, lits-jumeaux | prijs vanaf €29,95 | Affection Collection verkrijgbaar via Werkkamp

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: