Develab Boys | Dungeons and Dragons

Über groene schoenen komen er uit de Develab doos tevoorschijn. “Zo groen als een Draak”, roept zoonlief enthousiast. Dat kan geen toeval zijn met een zomercollectie die Dungeons and Dragons heet. Develab stapt deze zomer in de wereld van de drakenjagers. Je kan niet anders dan wilde avonturen gaan beleven met Develab schoenen aan je voeten.

develab, kinderschoenen, jongens, boys, zomercollectie, 2014

Hoewel ik deze zomer erg moet wennen aan alle kleuren die de kledingwinkels uit lijken te spatten. Is zoonlief meteen verliefd op alles wat ‘anders is dan anders’. Zo kiest hij het liefst voor een oranje broek met geel shirt en turquoise vest. “Het wordt tijd voor kleur”, roept hij elke ochtend enthousiast. Groter kan zijn blijheid dan ook niet worden, als hij uit de schoenendoos een paar knalgroene leren sneakers met neon gele stippen tevoorschijn haalt. “Drakenschoenen, ik heb drakenschoenen”, zingt hij enthousiast. Passen is niet meer nodig. Deze schoenen moeten vergroeien met zijn voeten. Mijn kleine drakenjager is klaar voor de strijd.

develab, kinderschoenen, jongens, boys, zomercollectie, 2014

Natuurlijk als – heel vervelende mama – heb ik wel even z’n maat gecontroleerd en gekeken of zoonlief z’n voeten de schoenen goed passen. Maar na een dikke duim omhoog van mij, rent hij getooid met zwaard en helm weg om ons te bevrijden van de draak in de tuin. Na uren rennen, zoeken en vechten, komt hij moe, maar voldaan weer binnen. Z’n groene hulpstukken met zorg in de gang gezet. “he, he”, verzuchtte hij. “Die zal je nooit meer zien hoor, het is gelukt”. Een snelle blik op zijn schoenen doet mij opgelucht ademhalen. Ze hebben zijn strooptocht overleefd. Dat krijg je door de hoge rubberen rand rondom de schoen. Dan kunnen ze tegen een stootje. Dat de schoen daarnaast rondom is doorgestikt zorgt er tevens voor dat de zool niet loslaat. “Ideaal hè dat klittenband, zo hoef ik nooit te leren veter strikken”, grapt onze boef nog met een knipoog. Maar hij heeft gelijk. Aan en uittrekken is voor elk kind zo een makkie. Moet ook wel als je gevaarlijke werkzaamheden moet verrichten.

develab, kinderschoenen, jongens, boys, zomercollectie, 2014

De draak in de tuin heb ik overigens nooit meer gezien. Ik vrees dat het nieuwste lid van het Develab Dungeons & Dragons team hem te grazen heeft genomen.

develab, kinderschoenen, jongens, boys, zomercollectie, 2014

Develab | Dungeons and Dragons | zomercollectie jongens | verkrijgbaar in maat 20 t/m 40 | prijzen varieren van 49,95 t/m 99,95 | Storefinder

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Develab Boys | Dungeons and Dragons"

  1. Love4kidz | Super Sunday Giveaway | Develab says:

    […] zijn we er helemaal verliefd op: de groene Develab schoenen waarmee je draken kunt verslaan en de kekke panter sneakers met roze accenten. Hoe leuk is het dan […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: