Develab | Boys houden van stoer

Namens Red-Rag en Develab mochten we 5 kindjes blij maken met nieuwe winterschoenen. Als tegenprestatie moesten de schoenen uitvoerig getest worden. Zitten ze ook lekker, zijn ze ideaal om mee te spelen en vinden mama en papa ze ook geweldig? Dat lees je in onze mama-testverslagen. Vandaag Friso met de stoere Develab schoenen met klittenband.

Friso (6) is helemaal blij, hij mag een paar Develab schoenen testen (en houden). Uit de doos komen een paar heel stoere bruin met groene stappers. Echte jongensschoenen met – heel handig – klittenband. Hoewel Friso vrij kritisch is wat kleding betreft en al echt een eigen smaak heeft, hoef ik mij geen zorgen te maken dat hij deze schoenen niet aantrekt. Meteen na aankomst worden ze uit de doos gehaald en aangetrokken. “Zo tijd om te testen”.

Develab, wintercollectie, kinderschoenen

Omdat de schoenen gemaakt zijn van een grove suède ogen ze robuust en stevig. Wel heb ik ze van te voren even ingespoten, want mijn zoon kennende zal hij geen rekening houden met plassen, nat gras en modder. Hierdoor hebben zijn schoenen in de winter veel meer te verduren dan in de zomer. Maar ondanks het weer, het uitvoerige testen en de acties die zoonlief met zijn schoenen ondernam, blijven ze mooi. Eigenlijk worden ze na gebruik mooier. Eerlijk is eerlijk het logo op het klittenband vervaagt langzaam en het suède is zijn heldere kleur kwijt. Dit geeft de Develab sneaker echter een cool en doorleefd uiterlijk.

Develab, wintercollectie, kinderschoenen

Friso krijgt de halfhoge schoen door het klittenband gemakkelijk zelf aan en uit. Dat is wel een prè voor zoonlief die zich voor en na de gymles zonder hulp moet aan- en uitkleden. De Develab schoenen zijn dan ook favoriet op gym- en zwemdagen, wanneer hij zichzelf moet kleden. Ondanks de dikke zool, is de schoen toch buigbaar en niet stug. Iets dat ik als moeder heel belangrijk vindt, want een voetje moet wel goed kunnen bewegen. Mijn zoon moet niet het idee hebben dat hij beknot wordt in zijn bewegingsvrijheid. Zelf vindt Friso de dikke zool heel handig, want zo beschadigen zijn schoenen minder tijdens het spelen. Geen zorgen dus of zijn schoenen wel mooi blijven.

Develab, wintercollectie, kinderschoenen

Over de kwaliteit zijn we dan ook heel tevreden, zeker gezien de prijs van de schoenen. Wij zijn fan.

Develab | kinderschoenen maat 24 t/m 40 | verkooppunten | prijzen variëren van €80,- t/m €96,-

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: