Develab en Red-Rag | Zomerschoenen om te spelen

Op zomerschoenen moet je goed buiten kunnen spelen.” Dat is een statement van Lisa (3). Ze wil best zomerschoenen, maar geen schoenen waarmee ze netjes moet gaan zitten. Die niet vies mogen worden. Of die snel stuk gaan. Hoe blij was deze dame dan ook dat ze de hippe roze sneakers van Red-Rag mag testen.

Red-Rag kinderschoenen

Dat zomerschoenen niet alleen ‘mooi’ moeten zijn, maar ook tegen een stootje moeten kunnen, dat weet elke ouder met opgroeiende kids. Je kan wel willen dat ze netjes blijven, maar dat is vaak een wens die niet uitkomt. Het is namelijk zo verleidelijk om – ongeacht je schoenen – gewoon te gaan rennen, ravotten, klimmen en klauteren. Red-Rag en Develab hebben dit uitstekend in de gaten en zorgen voor een zomercollectie jongens en meisjesschoenen waar je je naar hartelust kunt uitleven. Zonder heel veel schade!

Hoewel de schoenen stevig en degelijk in elkaar zitten – vaak voorzien van een brede stootrand. Zijn ze nooit saai, ouderwets of un-cool. De zomercollectie staat ook dit jaar weer bol van kleur, gekke accenten en heel veel leuke opvallende details. En door de ruime keus in soort, kleur en maat is er voor iedereen wel een favoriet te vinden.

Develab kinderschoenen

Ook Lisa en Lucas gaan met gemak met een paar favorieten aan de haal. Kiest Lisa voor een paar glimmende roze glitter gympen van Red-Rag. Lucas verliest z’n hart aan een paar blauw-witte stappers van Develab met klittenband. “Heerlijk vind ik klittenband. Zo kan ik zelf op school gemakkelijk m’n schoenen aan en uit doen, zonder die lastige veters”, verklaart hij zijn keuze. Lisa is heel duidelijk waarom ze voor de roze hippe stappers gaat “Deze zijn roze en mooi en stoer”. Niks meer aan toe te voegen.

Red-Rag kinderschoenen

De schoenen worden vandaag onderworpen aan een stevig oud-Hollands rondje ‘buiten spelen als het niet zulk mooi weer is’. Want ook dat moeten zomerschoenen in Nederland kunnen, want de zon schijnt in de zomer – helaas – niet elke dag. In de aanslag met stoepkrijt, kruipen ze over de tegels heen en weer. Even vrezen we geschaafde neuzen en andere beschadigingen, maar gelukkig zorgt de goede stevige opstaande zool voor bescherming en doorstaat de schoen de test.

Develab Red-Rag kinderschoenen

Na het krijten, is het ravotten op een zompig grasveld aan de beurt. De moed zakt ons als moeders in de schoenen als je ziet hoe de nieuwe schoenen onder handen worden genomen. “He getsie, straks zijn ze helemaal zwart van de modder en het water”, moppert de moeder van Lisa. Terwijl twee uitgelaten kids achter een bal aanrennen en vechten om de schommel. Maar ook dit keer kijken we flink op onze neus als de schoenen, wel nat en vies, binnen mum van tijd weer schoon gepoetst in hun doos liggen te glimmen. “Zie je nu wel mam”, roept Lucas parmantig “dat klittenband en een stootrand handig zijn”. Wederom niks aan toe te voegen.

Develab kinderschoenen

Develab
Het Nederlandse Develab ontleent haar naam aan de woorden ‘development’ en ‘laboratory’. Een merk altijd in ontwikkeling. Deze ontwikkeling en vooruitgang zie je niet alleen terug in het ontwerp van de schoenen, maar ook in het beeldmerk. De pijl zegt: we willen vooruit werken aan nieuwe dingen. Opgebouwd uit losgescheurde stukken tape die symbool staan voor kennis en ervaring die nodig was om Develab tot leven te brengen en in leven te houden.

Develab kinderschoenen

Red-Rag
Een kinderschoenenmerk met lef, vandaar de naam ‘Red Rag’. Ze zijn de prikkelende rode lap. Dit eigenzinnig schoenenmerk kenmerkt zich door creativiteit, kleurgebruik en details. Ze zijn opvallend, extravagant en stoer.

Red-Rag kinderschoenen

Develab |  verkrijgbaar in de maten 18 t/m 40 | prijzen variëren van €49,95 t/m € 104,95 | o.a. verkrijgbaar bij Topshoe  | Develab Red-Rag | verkrijgbaar in de maten 18 t/m 40 | prijzen variëren van €69,95 t/m €119,95 | o.a. verkrijgbaar bij Mooieschoenen.nl | Red-Rag 

In samenwerking met Develab en Red-Rag mag Love4Kidz 2x een paar roze Red-Rag sneakers maat 22 en 3x Develab Boys Sneakers (30, 31 en 32) weggeven onder haar nieuwsbriefabonnees! Deze actie loopt tot en met 30 mei 2013

Wil je ook kans maken op deze geweldige weggeefactie en kans maken op 1 van deze geweldige zomerschoenen? Het enige wat je hiervoor moet doen is:

 • Like & Share onze Facebookpagina
 • Plaats een berichtje | comment onder deze actie met geef aan welke schoen en maat je voorkeur heeft
 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar wil je wel kans maken op 1 van deze geweldige sneakers van Develab of Red-Rag? Schrijf je dan hier in.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

35 Responses to "Develab en Red-Rag | Zomerschoenen om te spelen"

 1. danielle van der linden says:

  de boys maat 30 zouden super zijn voor mijn stoere zoontje.
  hij zal er vast heel blij mee zijn.

 2. Ellen says:

  Wat stoer! Wij gaan voor maat 33 voor mijn knul!

 3. linda Renkema says:

  Heel erg gaaf deze actie
  :
  Een jongentje met maat 23

  Het zou geweldig zijn als ik voor mijn jongste mannetje een mooi paar van deze Super mooie en goede schoenen van Develab mocht winnen!

 4. Nency says:

  Red-Rag sneakers maat 22 passen precies aan de voeten van mijn kleine meid. Dus hier ga ik voor. Bovendien: zien ze er niet schattig uit?

 5. marlies says:

  die roze zijn wel echte snoepjes

 6. De Ryck David says:

  Develab Boys Sneakers zijn supermooi in maat 32 !

 7. Danielle says:

  Wauw, die zijn helemaal te gek voor mijn zoontje om mee op stap te gaan!! Hij vindt de blauwe Develab super cool en heeft maat 32. 🙂

 8. Luc Festen says:

  Stoere jongensschoen: maat 30

 9. Annett says:

  ik ga voor de develab maat 30 voor mijn zoon.

 10. nadine says:

  echt gaaf ik ga voor de meisjes schoen maat 29

  zou mijn dochter helemaal de show mee stelen 🙂

 11. Mirjam says:

  Wat een leuke schoenen! Ik heb drie kinderen wellicht kunnen jullie er 1 blij maken?

  Voor tweeling dochter Sterre maat 33
  Voor tweeling dochter Nikki maat 32
  Voor mijn zoon Bo maat 39

 12. Jacques says:

  Develab Boy maat 32

 13. Natasja M says:

  Develab Boys Sneakers maat 32 graag. Wat geweldig leuk!

 14. Von Luca says:

  Wat een gave schoenen, die develab boys in maat 32 zouden geweldig stoer en leuk zijn voor mijn zoontje!

 15. iulia stamate says:

  ik doe voor Develab maat 30 voor mijn zoontje

 16. Mireille says:

  Develap boys maat 32. Hij blijft schoenen slijten! !!

 17. Carla says:

  Develab Boys Sneakers ( 31) voor onze zoon. Denk dat 31 wel gaat passen. Hij is toe aan nieuwe.

 18. WilmaF says:

  De roze Red rags zijn schattig voor mijn kleindochter. Moet even sneaky onder haar schoenen kijken als ik haar zie. Dan is het een verrassing als ik ze win voor haar. 😉 Ze is anderhalf jaar

 19. Mandy Goede says:

  De roze sneakertjes… Wat een dotjes!
  Daarmee maakt m’n nichtje helemaal de blits!

 20. Thea says:

  Ik doe heel graag mee voor de Develab schoenen in maat 30

 21. tamara says:

  Met de develops in maatje 31 zou ik mijn zoontje (en mezelf) erg blij mee kunnen maken!

 22. Moniek says:

  De Develab maat 31 gaan heel goed terechtkomen hier!

 23. Dorien says:

  Leuk zeg! Ik maak graag kans op de roze schoentjes in maat 22. Mijn dochter is deze maat allang voorbij, maar ik heb een heel lief nichtje die deze schoentjes graag zou dragen :-)!

 24. Laura K. says:

  Super, ik doe mee voor deze stoere jongensschoenen in maat 31!

 25. Anita H. says:

  Meisjesschoenen, maat 22.

 26. Marianne says:

  Wauw gave actie!

  Mijn zoontje is helemaal weg van Develab. Dit seizoen kochten we al een paar in maat 31, maar zijn voeten gaan zo hard dat we dit seizoen ook nog op zoek moeten naar goede schoenen in maat 32. Je begrijpt, een actie als deze reageer ik dan natuurlijk wel even op! Eindelijk schoenen die stevig genoeg zijn om zijn voeten in de juiste stand te houden. We hopen de mt 32 te winnen.

  Nieuwsbrief krijg ik al en ik like jullie pagina natuurlijk al 🙂 en heb gelijk even gedeeld.

 27. will says:

  Wát een mooie kinderschoentjes.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de Develab boys sneaker in maat 31

 28. irene niec says:

  Super mooi zijn de roze schoentjes en heel graag maak ik kans op maat 22.

 29. sara says:

  maat 30 voor zoon Frits, geweldig merk is het!

 30. Ilse Brinkhuis says:

  Erg leuk! Ik ga voor de meisjesschoen maatje 22. 🙂

 31. Melissa Souidy says:

  Develeb is echt onze favoriet. De schoenen zitten mijn zoontje altijd erg goed. En het zou helemaal geweldig zijn als we een paar zouden mogen winnen in maat 30. Zo staat hij er deze zomer weer helemaal stoer op!

 32. Femke says:

  Zou wel graag Develab boys in maatje 30 willen winnen voor mijn oudste zoon,
  maar mijn jongste zoon heeft vrij recent ook al een paar super coole bunnies jr. mogen ontvangen van jullie 😉

 33. brants says:

  DEVELAB MAAT 30
  mooie schoenen

 34. Nynke says:

  Dat zijn nog eens mooie schoenen, mijn dochter is bijna toe aan maat 22.

 35. Rianne says:

  Stoere schoenen! Maat 30 jongensschoenen.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: